AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 5.4.2023

Rasmus Karjalainen isoin odotuksin kauteen - "Tosi potentiaalinen, nuori ja nälkäinen joukkue"

Rasmus Karjalainen isoin odotuksin kauteen - "Tosi potentiaalinen, nuori ja nälkäinen joukkue"

Rasmus Karjalainen on kärsinyt talvella loukkaantumisesta.

AC Oulu aloittaa kolmannen peräkkäisen kautensa Veikkausliigassa kohdatessaan Kotkassa KTP:n. Oululaisten käyrä on ollut nouseva ja Rasmus Karjalainen uskoo trendin jatkuvan myös tänä vuonna.

AC Oulu osoitti iskukykyään jo talven Liigacupissa raivaten tiensä aina finaaliin saakka, mutta lopulta HJK osoittautui finaalissa niukasti paremmaksi. Karjalaisen mukaan oululaisilla on koossa joukkue, jolla on mahdollisuudet saavuttaa menestystä myös Veikkausliigassa tällä kaudella.

- Isot odotukset, meillä on tosi potentiaalinen, nuori ja nälkäinen joukkue, jossa on kokeneita pelaajia rinnalla. Toivon, että pari uutta läpimurtoa nähdään tänä vuonna. Meillä on oikeasti siihen äijät. Jos viime vuonna breikkasi enemmän tai vähemmin Otso Liimatta ja "Noksu" (Noah) Pallas, niin miksi ei voisi tänä vuonna pari äijää breikata.

- Jännä nähdä, ketkä sieltä nousee. Toki kokonaisvaltaisesti lähdetään viime vuotta parantamaan. Viime vuonna jäätiin yläloppusarjasta pois osittain kabinettiratkaisujen takia, mutta jäätiin kuitenkin. Selkeä lähtökohta on, että tänä vuonna ollaan siellä yläloppusarjassa. Kuinka syvällä siellä ollaan, sitä en tiedä, mutta toivottavasti mahdollisimman korkealla, Karjalainen maalailee kauden ennakkotunnelmiaan Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Jos on oululaisten valmistautuminen sujunut pääpiirteittäin hyvin, niin Karjalaista on vaivannut alaraajavamma, joka on pitänyt hänet sivussa tositoimista. Hiljalleen hyökkääjä alkaa vertyä täyteen iskuun.

- Olen vielä ehkä hieman keskeneräisessä kunnossa. Olen viikon ajan treenannut joukkueen kanssa täysipainoisesti. Ihan hyvältä tuntuu jalan puolesta. Murtuma on luutunut. Sillä pystyy tällä hetkellä pelaamaan. Ei todellakaan mikään täysi kunto ole, kun tässä on kolme kuukautta ollut enemmän tai vähemmän liikkumatta, mutta kyllä tässä koko ajan rakennetaan sitä. Mutta kyllä tässä kentille ihan lähitulevaisuudessa mies nähdään, Karjalainen avaa tilannettaan.

Karjalaisen haastattelu on kuunneltavissa kokonaisuudessaan Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

KTP-AC Oulu keskiviikkona 5.4. kello 18.00 Arto Tolsa Areenalla. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia