AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 4.4.2023

​Veikkausliigan näkyvyys kasvaa kansainvälisesti yli 100 miljoonan jalkapalloseuraajan saataville

​Veikkausliigan näkyvyys kasvaa kansainvälisesti yli 100 miljoonan jalkapalloseuraajan saataville

Kuva: Juha Tamminen

Keskiviikkona käynnistyvä Veikkausliigakausi tavoittaa ja koskettaa kuluvalla kaudella enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

Sanoman ja Ylen tv-tuotantojen lisäksi Veikkausliigaa on mahdollista seurata Suomen rajojen ulkopuolella tällä kaudella myös kansainvälisen OneFootball-alustan kautta. Kansainvälinen katselumahdollisuus tuo vaihtoehdon heille, jotka eivät ole kotimaisten tuotantojen tavoitettavissa asuinpaikan takia.

OneFootball - alustalla on kuukausittain yli 100 miljoonaa kävijää, joka tuo Veikkausliigalle aivan uudenlaisen laajan kansainvälisen kuluttajapinnan.

– Jalkapallo on maailman urheilulajeista ylivoimaisesti kansainvälisin ja suosituin. Olemme tyytyväisiä, että voimme tarjota Veikkausliigaa esille laajamittaisesti kaikille Suomen rajojen ulkopuolella asuville kuluttajille, kertoo Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa

Pääset tutustumaan OneFootball-tarjontaan tästä linkistä.

Veikkausliiga näkyy One Footballissa vain Suomen rajojen ulkopuolella. Suomessa Veikkausliigan kaikki ottelut on mahdollista nähdä vain Ruutu-palvelun kautta.

Lisää uutisia