AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.12 // 20.3.2023

Maalitykki Matheus Alves tekee paluun FC Lahteen

Maalitykki Matheus Alves tekee paluun FC Lahteen

Matheus Alves nousi edelliskerralla kannattajien suosikiksi. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti ja brasilialaishyökkääjä Matheus Alves ovat solmineet vuoden pelaajasopimuksen. Alves siirtyy Lahteen Malesian Negeri Sembilan FC:stä.

Nykyisin 29-vuotias Matheus Alves saapui Eurooppaan nuorena Fluminensen lainapelaajan kesällä 2013, jolloin hän pelasi Ranskan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla FC Istressä. Seuraava lainapesti toi hänet Suomeen ja FC Lahteen, jossa voimahyökkääjä nousi nopeasti kannattajien suosikiksi iskien 31 liigaottelussa 13 osumaa. FC Lahti oli tuolloin halukas jatkamaan maalitykin lainaa, mutta Fluminense lainasi Alvesin Etelä-Koreaan.

Korean lisäksi Alves on pelannut Lahden jälkeen myös Thaimaassa ja Malesiassa. Viime kaudella hän pelasi Negeri Sembilan FC:ssä 20 ottelua ja iski kuusi maalia Malesian Superliigassa. Malesiassa hän pelasi suuren osan otteluista laitahyökkääjänä. Nyt Alves on valmis pukemaan Lahden ysipaidan ylleen ja ihastuttamaan lahtelaisia.

Lisää uutisia