AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.11 // 16.3.2023

​"Tärkeintä että pystyy ottamaan vastuuta" – Haka hakee vielä vahvistusta tolppien väliin

​"Tärkeintä että pystyy ottamaan vastuuta" – Haka hakee vielä vahvistusta tolppien väliin

Hakan joukkue on viittä vaille koossa. (Kuva: Jussi Rämä)

FC Hakan ryhmä alkavalle Veikkausliigakaudelle on periaatteessa yhtä palasta vaille valmiina.

Hakalla on edessään iso kausi, sillä Veikkausliigan ja Suomen cupin lisäksi koskilaiset pelaavat pitkän tauon jälkeen myös eurokentillä. Haka onkin pyrkinyt hankkimaan jokaiselle pelipaikalle kaksi laadukasta pelaajaa europelejä ajatellen.

Sama on haussa myös maalivahtirintamalla.

- Sen verran tärkeä vuosi, että täytyy olla maalivahti, joka pystyy ottamaan vastuuta ja haastamaan Aatu Hakalaa maalivahdin roolissa, Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen toteaa Aamulehdelle.

Huttusen mukaan tällä hetkellä on muutama vaihtoehto "hilkulla". Keskusteluissa on sekä kotimainen että ulkomainen maalivahtivaihtoehto.

- Onko nuori vai vanha ei ole se tärkein asia, vaan että pystyy ottamaan vastuuta tarvittaessa, jopa haastamaan pelipaikasta.

Ilman pahoja loukkaantumisia Hakan joukkue on maalivahdin löytämisen jälkeen valmis.

- Jos jotain sattuu ja tulee pitkäaikaisia loukkaantumisia, tilanne aina muuttuu. Kysymysmerkki on, kun talvella on ollut aika paljon loukkaantumisia. Toivottavasti ne olisi kärsitty.

- Kun saadaan miehet kuntoon, joukkue näyttää oikein hyvältä. Vaihtoehtoja löytyy joka pelipaikalle, olemme luottavaisin mielin, Huttunen kertoo.

Lähde: Aamulehti
Lisää uutisia