AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.11 // 14.3.2023

Siirto Hakaan toiminut piristysruiskeena Tuure Siiralle – ”Olen nauttinut tosi paljon”

Siirto Hakaan toiminut piristysruiskeena Tuure Siiralle – ”Olen nauttinut tosi paljon”

Tuure Siira siirtyi täksi kaudeksi Hakaan. (Kuva: FC Haka)

Tuure Siira vaihtoi seitsemän Ilveksessä vietetyn kauden jälkeen tamperelaisten paikallisvastustajaan tehtyään kauden jälkeen sopimuksen FC Hakan kanssa. Siira on ollut tyytyväinen maisemanvaihdokseen.

Siiran sopimus Ilveksen kanssa päättyi viime kauteen ja hänellä oli edessä uuden seuran etsintä. Uusi osoite löytyi vain muutamakymmenen kilometriä etelämpää, kun hän teki Hakan kanssa sopimuksen.

- Täällä on hyvä ympäristö ja hyviä jätkiä ympärillä ja olen ollut tosi tyytyväinen valintaani. Olen nauttinut tosi paljon, Siira valottaa siirtonsa taustoja Hakan sivuilla.

Siirto tutuksi ja turvalliseksi käyneestä Ilveksestä Hakaan on tuonut uutta kipinää Siiraan.

- Näin jälkeenpäin kun miettii, niin tämä on ollut sellainen piristysruiske. Se tuli tosi isona yllätyksenä minulle, ettei Ilves halunnut jatkaa sopimustani. Sen alkushokin jälkeen, ja kun nimet olivat Hakan kanssa paperissa ja jatko selkeä, niin tässä on ollut vähän sama fiilis kuin silloin siirryttyäni Ilvekseen. On hieno päästä kokemaan jotain uutta.

- Enkä halua ottaa mitään Ilvekseltä pois ja todella nautin siellä ja opin, mutta pieni vaihtelu on ollut virkistävää. Näin jälkikäteen ajateltuna, tämä on mielestäni tehnyt minulle hyvää.

Nykyaikana seitsemän vuotta samassa seurassa on suhteellisen pitkä aika, jolloin tutun seuran rutiinit niin kentällä kuin sen ulkopuolella käyvät tutuiksi. Siira myöntää, että muutos Ilveksestä Hakaan on ollut monella tapaa iso.

- Olen huomannut aika paljon eroja. Pitkään kun pelaa samassa jengissä, niin sitä pelkästi, että onko uudessa seurassa samaa puuroa luvassa, mutta fiilis on ollut täysin päinvastainen. Molemmilla seuroilla on hyvät puolensa ja kokemukseni Hakasta ovat tähän menneessä olleet erittäin positiiviset. Täällä tehdään asioita vähän eri lailla muun muassa fyysisessä harjoittelussa ja treenit ovat erilaisia. Minulla on ollut hyvät fiilikset tähän mennessä.

- Eniten olen ollut vaikuttunut siitä energiasta mikä valmennuksella on ja millaista jalkapalloa haluamme pelata. Meillä on taisteleva, periksi antamaton ja rehellinen joukkue. Kun mietin omaa peliäni, niin mielestäni se sopii minulle todella hyvin. Peli on juuri minun tyylistäni.

Lisää uutisia