AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.09 // 27.2.2023

​Tuttu nimi puolustukseen – Alan Henrique palaa IFK Mariehamniin

​Tuttu nimi puolustukseen – Alan Henrique palaa IFK Mariehamniin

Alan Henrique on tuttu nimi IFK Mariehamnille. (Kuva: IFK Mariehamn)

IFK Mariehamn ja brasilialaispuolustaja Alan Henrique ovat solmineet kautta 2023 koskevan sopimuksen.

Alan Henrique on tuttu kasvo Maarianhaminassa, sillä hän pelasi kauden 2021 IFK:ssa kirjaten tililleen 14 Veikkausliigaottelua. Kaudeksi 2022 hän siirtyi FC Lahteen, jossa kertyi viisi liigaottelua ja neljä cupin ottelua. Puolustaja jätti FC Lahden kesän siirtoikkunassa, mutta palaa nyt Veikkausliigan Guatemalan pääsarjaseura Santa Lucía Cotzumalguapa FC:sta.

- Olen todella iloinen sopimuksesta Grönvittin kanssa jälleen. Tunnen seuran hyvin ja on iso vastuu ja kunnia edustaa joukkuetta. Olen erittäin motivoitunut ja keskittynyt tekemään parhaani. Toivon että yhdessä joukkuekavereiden kanssa meillä on edessä erittäin hyvä kausi, Alan Henrique sanoo.

Kesällä 33 vuotta täyttävän Alan Henriquen hankinta Grönvittiin paikkaa pitkään loukkaantumisen takia sivussa olevan Patrik Raitasen jättämää aukkoa.

- Patrik Raitasen ikävän loukkaantumisen takia meidän on täydennettävä ryhmää pelaajalla, joka pystyy pelaamaan niin puolustuksen keskustassa kuin laidallakin sen aikaa kun Patrik kuntouttaa itseään. Tunnemme Alanin hyvin kaudelta 2021 ja saamme hänessä tiettyä jatkuvuutta ryhmään, IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson sanoo.

IFK Mariehamnin ja FC Lahden lisäksi Alan Henriquella on tuntumaa Veikkausliigaan FC Interistä kaudelta 2017.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia