AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 24.2.2023

KTP ei odota saavansa mitään ilmaiseksi FC Lahdelta - "Jokainen ottelu on liigatasolla aina kova"

KTP ei odota saavansa mitään ilmaiseksi FC Lahdelta - "Jokainen ottelu on liigatasolla aina kova"

Lassi Nurmos tietää, että öitä on vielä edessä. (Kuva: Juha Tamminen)

KTP matkaa lauantaina FC Lahden vieraaksi Mukkulan halliin Liigacupin otteluun, jossa kummallakin riittää panoksia jatkopaikkaa ajatellen.

KTP:n miesten edustusjoukkue on aloittanut kuluvan vuoden Liigacupin tappiottomilla otteluilla. Kahden tasapelin jälkeen voittotili avautui edellisessä kamppailussa FC Interiä vastaan kotiyleisön riemuksi maalein 2–0.

– Käsittelimme ottelun ihan normaaliin tapaan. Totta kai voitosta saa ja pitää olla tyytyväinen. Kävimme maanantaiaamuna pitkässä videopalaverissa läpi asioita, joissa löytyy vielä parannettavaa. Ei yksittäisen ottelun lopputulos muuta sitä tosiasiaa, että töitä on vielä tehtävä, KTP:n takalinjoilla pelaava Lassi Nurmos sanoo.

Keskuspuolustaja Nurmos osasi nähdä Inter-pelissä myös paljon hyviä asioita, joita voi ottaa mukaan seuraaviinkin peleihin.

– Avasimme peliä ja täytimme kenttää hyvin. Saimme luotua ylivoimia eri puolille kenttää ja onnistuimme hyödyntämään niitä. Olimme riittävän lähellä toisiamme ja voitimme nopeasti palloja takaisin menetyksen jälkeen, Nurmos analysoi.

Liigacup jatkuu lauantaina 25.2. Mukkula-hallissa pelattavalla vierasottelulla FC Lahtea vastaan. Lahtelaisjoukkue on aloittanut kuluvan kauden Liigacupin yhdellä voitolla ja kahdella tappiolla.

– Jokainen ottelu on liigatasolla aina kova. Jokainen joukkue on tässä vaiheessa vuotta eri vaiheissa rakennusprosessiaan, mutta kaikki haluavat aina pistää parastaan. Lahdessa on varmasti mietitty keinoja saada ottelutulokset käännettyä paremmiksi. Joukkueeseenkin on tullut hiljattain uusia pelaajia, Nurmos tietää.

Nurmos on pelannut kaikissa kolmessa KTP:n Liigacupin ottelussa avauskokoonpanossa. Omaan pelaamiseensa hän suhtautuu sangen kriittisesti.

– Onhan se tekeminen ollut kohtalaista. Ei mitään säihkyvää, joskaan ei se pelini sellaiseen perustukaan. Pieniä virheitä on sattunut, ja kun ne saadaan kitkettyä pois, hyvä tulee. Uskon, että suoritustasoni paranee vielä tästä, Nurmos sanoo.

Liigacupin ottelu FC Lahti - KTP Mukkulan hallissa lauantaina 25.2. kello 13.30. Kaikki Liigacupin ottelut ovat nähtävillä myös Ruudussa suorina lähetyksinä.

Lisää uutisia