AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.08 // 22.2.2023

​Murilo takaisin SJK-paitaan - "Tuntuu että palaan nyt kotiin"

​Murilo takaisin SJK-paitaan - "Tuntuu että palaan nyt kotiin"

Kuva: SJK

SJK ja brasilialaislähtöinen Murilo ovat solmineet kahden vuoden pelaajasopimuksen.

Laitapuolustajana tai laidalla pelaava 27-vuotias Murilo viihtyi SJK:ssa aiemmin kausilla 2020 ja 2021 nousten Veikkausliigan parhaimpien pelaajien joukkoon. HJK kuitenkin nappasi hänet kaudeksi 2022, mutta nyt Murilo tekee paluun Seinäjoelle ja liittyy joukkueen mukaan välittömästi.

- Tuntuu todella hyvältä ja rehellisesti, minusta tuntuu, että palaan nyt kotiin. Olen todella innoissani päästessäni pelaamaan taas täällä. Haluan päästä nopeasti harjoittelemaan ja olemaan yksi joukkueesta sekä tapaamaan henkilökunnan sekä kaikki ihmiset seurassa. On oikeasti todella hienoa olla täällä taas, sanoo Murilo innostuneena.

- Tänne on todella helppo tulla takaisin, sillä tunnen kaikki, olemme kaikkien kanssa edelleen ystäviä, ja täällä on paljon vanhoja pelikavereitani. Uudetkin pelaajat tunnen ennestään, koska olemme pelanneet vastakkain. Olenkin varma, että ystävystymme ja löydämme kentälläkin toisemme nopeasti. Toivon myös, että pääsen pian näkemään kannattajat, ja että he ottavat minut myös vastaan hyvin. Uskoisin, että he ottavat. Toivottavasti pystyn pelaamaan urani parasta jalkapalloa heidän edessään täällä, ja pääsen nauttimaan voitoista SJK-kannattajien kanssa Suomen kauneimmalla stadionilla. Ja tuomaan tietenkin menestystä seuralle myös.

Murilo tuo tullessaan ekstraa ja lisää syvyyttä joukkueeseen, uskoo SJK:n valmennusjohto.

- Kuten aiemmin sanoimme, olemme jo erittäin tyytyväisiä joukkueeseemme, sekä siihen millainen ryhmä meillä on jo nyt kasassa. Meillä on kaikille paikoille pelaajistossa hyviä vaihtoehtoja. Mutta nyt meille tarjoutui aivan erityinen tilaisuus Murilon kohdalla, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez heti alkuun.

- Murilo on pelaaja, jolla on aivan erityinen suhde täällä meihin kaikkiin. Niin seuramme työntekijöiden, pelaajien ja kannattajienkin keskuudessa. Hän on pelaaja, joka esiintyi täällä aiemmin erinomaisesti, ja hän on täällä pidetty niin ihmisenä kuin pelaajana. Murilon juuret ovat jo tässä seurassa, Gómez kuvailee.

Murilon viime kauden loppu HJK:ssa oli hankala ja mies on etsinyt uutta seuraa, joka lopulta löytyi tutusta ympäristöstä.

- Olemme kaikki nähneet, miten vaikeita viime kuukaudet ovat olleet Murilolle, ja olemme kaikki täällä pyrkineet olemaan hänen tukenaan. Olemme jutelleet hänen kanssaan, antaneet hänen harjoitella meidän kanssamme, ja olemme käyttäneet kontaktejamme, auttaaksemme häntä löytämään uutta seuraa maailmalta. Mutta asiat eivät ole edenneet suunnitellusti. Ja nyt, kun aikaa on kulunut, Seinäjoki tuntuu kuin kodilta hänelle. Ja sen hän nyt tarvitsee. Kodin, jossa hän voi taas nauttia jalkapallosta sekä elämästä täysillä.

- Me olemme sellainen seura, joka tukee niitä, jotka ovat olleet hyviä meille. Ja tässä on kyse juuri siitä, paaluttaa Gómez.

Kyse on samalla toki myös siitä, että SJK uskoo vahvasti saaneensa riveihinsä todellisen vahvistuksen.

- Autamme hänet takaisin parhaimpaansa, ja koska hyvin tiedämme, hän on yksi parhaita pelaajia pelipaikallaan Suomessa, saamme hänen kauttaan paljon lisää syvyyttä joukkueeseen. Lisää kilpailua ja lisää sydäntä, joka auttaa meitä joukkueena entisestään eteenpäin. Murilolla itsellään on paljon näytettävää, ja nälkää. Nälkää antaa kaiken osaamansa tähän meidän projektiimme. Hän haluaa olla taas paras versio itsestään, ja päästä meidän avullamme eteenpäin.

- Saamme mukaamme erittäin hyvän pelaajan, erittäin hyvän ammattilaisen, jota me taatusti pystymme auttamaan tulemaan entistä paremmaksi - samalla kun hän auttaa meitä tulemaan paremmaksi, sanoo Gómez vielä lopuksi.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia