AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 21.2.2023

​Tim Väyrysen ura jatkuu Sveitsissä – sopimus FC Vaduzin kanssa

​Tim Väyrysen ura jatkuu Sveitsissä – sopimus FC Vaduzin kanssa

Tim Väyrynen siirtyy FC Vaduziin. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS:ssa päättyneellä kaudella pelannut Tim Väyrynen ei jatka seurassa enää tällä kaudella. Väyrysen sopimus FC Vaduziin julkaistiin tiistaina.

Väyrynen on solminut Sveitsin kakkosliigassa pelaavan liechtensteinilaisseuran kanssa kuluvan vuoden loppuun saakka kestävän sopimuksen.

- Olemme erittäin iloisia, että olemme pystyneet Timissä saamaan kokeneen, mielenkiintoisen ja viime kaudella menestyksellä maaleja tehneen hyökkääjän Vaduziin. Hänen olemuksensa ja asenteensa tulee varmasti auttamaan meitä jatkossa, Vaduzin urheilujohtaja Franz Burgmeier luonnehti seuran verkkosivuilla.

Myös Väyrynen itse odottaa innolla uutta tilaisuutta uralla.

- Kun kuulin Vaduzin kiinnostuksessa, olin välittömästi innoissani tästä uudesta haasteesta. Haluan auttaa joukkuetta ja tuoda mukanani mentaliteettini, jonka myötä haluan voittaa jokaisessa harjoituksessa ja jokaisessa ottelussa, Väyrynen totesi.

Vaduz on 22 pelatun ottelukierroksen jälkeen kymmenen joukkueen Sveitsin kakkosliigassa viimeistä edellisellä sijalla.

Väyrynen on pelannut Veikkausliigassa FC Hongan, HJK:n ja KuPS:n riveissä kaikkiaan 151 Veikkausliigaottelua ja viimeistellyt niissä 65 maalia. Veikkausliigan maalikuninkuuden hän voitti Hongassa kaudella 2013. Urallaan Väyrynen on pelannut myös Saksassa Borussia Dortmund II:ssa, Viktoria Kölnissä, Hansa Rostockissa ja Dynamo Dresdenissä. Hollannissa hän on edustanut Roda JC Kerkradea ja lisäksi SK Tiranaa Albaniassa. Huuhkajia Väyrynen on edustanut 13 A-maaottelussa.

Lisää uutisia