AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 12.2.2023

​"Hän jatkaa meillä ainakin viikon vielä" – Nuorela haluaa vielä katsastaa testimies Teemu Jänttiä

​"Hän jatkaa meillä ainakin viikon vielä" – Nuorela haluaa vielä katsastaa testimies Teemu Jänttiä

Teemu Jäntti (oik.) lauantain AC Oulu -ottelussa. (Kuva: Iitu Lehtonen - @iituxiini)

Kuluneella viikolla VPS:ssa näytillä ollut Teemu Jäntti pääsi näyttämään osaamistaan myös lauantain Liigacupin ottelussa AC Oulua vastaan.

Jäntti oli lauantaina Vepsun avauskokoonpanossa ja pelasi reilun tunnin. Vaasalaisten päävalmentaja jussi Nuorela arvioi viime kaudet Ilveksessä pelanneen Jäntin esitystä varovaisen positiivisesti.

- Hänellä on hyvä vasen jalka ja hän on hyvä erikoistilanteissa, Nuorela totesi Vasabladetille, mutta ei halunnut tarkempaa arviota vielä antaa.

- Hän ei kuitenkaan harjoitellut minkään joukkueen kanssa tammikuussa ja on vaikeaa tehdä isompia johtopäätöksiä tässä vaiheessa. Hän jatkaa meillä ainakin viikon verran vielä.

Hyviä uutisia Vepsulle oli alkuvuoden loukkaantuneena olleen Roni Huddin paluu kokoonpanoon. Vaihdosta kentälle tulleella Huddilla oli myös paikka ratkaista ottelu, mutta laukaus suuntautui päin AC Oulun maalivahti Nuutti Kaikkosta.

- Viimeistely ei tällä kertaa onnistunut, mutta muuten hän tuli pirteästi sisään. Hän on pystynyt harjoittelemaan taas täydellä teholla tämän viikon, Nuorela kertoi.

VPS-hyökkäyksestä olivat sen sijaan sivussa edellisottelussa SJK:ta vastaan tällin jalkaansa saanut Riku Jääskä sekä selkävaivoista kärsivä Steven Morrisssey.

Lähde: Vasabladet
Lisää uutisia