AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 10.2.2023

​Samuel Anini Jr. IFK Mariehamniin – koko kauden mittainen laina HJK:sta

​Samuel Anini Jr. IFK Mariehamniin – koko kauden mittainen laina HJK:sta

Samuel Anini jr vahvistaa kuluvan kauden Grönvittiä. (Kuva: IFK Mariehamn)

IFK Mariehamnin joukkueen rakentamisen viimeisetkin palat alkavat olla koossa. Hyökkäys täydentyy HJK:sta kauden 2023 mittaisella lainasopimuksella saapuvalla Samuel Anini Jr:lla.

Anini on 20-vuotias pelaaja, joka oli viime kaudella lainalla AC Oulussa. Hän on hyökkäyspään pelaaja, joka viihtyy mieluiten hyökkäyksen laidalla.

Anini teki maalin muun muassa IFK Mariehamnia vastaan viime kaudella Oulussa, kun AC Oulu voitti maalein 3-1. Kaikkiaan hän kirjasi 15 ottelua ja kaksi maalia Veikkausliigassa kaudella 2022. Kuluvalla kaudella Anini on pelannut yhdessä Liigacupin ottelussa HJK:n riveissä. Hänellä on meriittejä myös Suomen poikamaajoukkueista.

- Olen erittäin iloinen ollessani täällä Maarianhaminassa, olen kuullut paljon hyvää seurasta. odotan pääseväni auttamaan joukkuetta saavuttamaan tavoitteensa ja että pelaan myös itse hyvän kauden ja teen ja syötän paljon maaleja, Anini sanoo.

Aninin liittyminen riveihin on IFK Mariehamnille hyvä uutinen.

- Samuelin lainaaminen HJK:sta on meille hyvä ratkaisu. Hänellä on kokemusta liigapeleistä AC Oulussa ja hän on edelleen pelaaja, joka pystyy vielä kehittymään paljon. Uskomme että täällä Grönvittissä hänelle on erittäin hyvä ympäristö sitä ajatellen, IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson toteaa.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia