AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 6.2.2023

​Vankka kokemus Ranskan pääsarjoista - IFK Mariehamn vahvisti keskikenttäänsä

​Vankka kokemus Ranskan pääsarjoista - IFK Mariehamn vahvisti keskikenttäänsä

Aly Ndomilla on vahva tausta Ranskan sarjoista. (Kuva: IFK Mariehamn)

IFK Mariehamn on vahvistanut keskikenttäänsä solmimalla yksivuotisen sopimuksen ranskalais-senegalilaisen Aly Ndomin kanssa.

Ndom on 28-vuotias, jolla on Ranskan passi, mutta hän on lähtöisin Senegalista. 190-senttinen vasenjalkainen Ndom pelaa keskikentän keskustassa puolustavassa ja peliä rakentavassa roolissa.

Ndomilla on varsin vaikuttava CV ja runsaasti kokemusta Ranskan kahdelta ylimmältä sarjatasolta yli 100 ottelun verran Stade Reimsin ja AJ Auxerren riveistä. Vuonna 2019 hän pelasi myös lainalla Caenissa Ranskan Ligue 1:ssä. Viimeksi hän on edustanut Chindia Targovistea Romanian pääsarjassa ja Viterbesea Italian Serie C:ssä.

- Olen hyvin iloinen tullessani IFK Mariehamniin ja toivon, että yhdessä pelaamme erittäin hyvän kauden, Ndom sanoo.

Odotukset Ndomin suhteen ovat Maarianhaminassa korkealla.

- Alylla on vaikuttava tausta ja useita otteluita Ranskan pääsarjatasolla, minkä myötä hänen tulisi korkealla tasolla Veikkausliigassa. Hän on ensisijaisesti keskikentän keskustan pelaaja, mutta voi pelata myös topparina, IFK Mariehamni seurajohtaja Peter Mattsson kertoo.

- Hän saapui Maarianhaminaan eilen illalla ja on mukana jo maanantain harjoituksissa joukkueen kanssa. Odotamme innolla mitä hän pystyy tuomaan joukkueeseen kauden aikana.

Ndomin sopimuksen myötä IFK Mariehamnilla on enää muutama paikka täytettävänä kauden 2023 ryhmässä.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia