AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.03 // 22.1.2023

​"Innolla odotetaan Liigacupin peliä" – VPS:n Riku Jääskä hyvillä fiiliksillä

​"Innolla odotetaan Liigacupin peliä" – VPS:n Riku Jääskä hyvillä fiiliksillä

Riku Jääskä pääsi lauantaina maalin makuun. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS sai hyvän kenraaliharjoituksen Liigacupiin kaatamalla lauantaina Ilveksen Pirkkahallissa pelatussa ottelussa 2-1.

Voitto oli positiivinen asia ja lisäksi Vepsun esityksestä jäi hyökkääjä Riku Jääskän mukaan hyvä maku suuhun.

- Hyvällä fiiliksellä. Oli aluksi vähän hankala pelata, vähän kaikilla pikkusta hakemista mutta kyllä se lähti sieltä sitten rullaamaan, kun peli eteni. Mutta ihan hyvä eka varsinainen ottelu tälle kaudelle, saatiin pidempiäkin jaksoja pidettyä palloa ja hyvin päästiin hyökkäämäänkin, varsinkin toisella puoliajalla.

Jääskä teki ottelussa VPS:n ensimmäisen maalin.

- Maalista sen verran, että en hirveästi muista mistä tilanne tuli, mutta aika nopeasti se tilanne syntyi. Ei paljoa ehtinyt ajatella, muuta kuin että kun Kalle [Multanen] sai pallon siinä boxissa niin toivoin vaan että se ehti nähdä mut siinä keskellä, kun oli itse menossa pienempään kulmaan.

- Kalle sai siitä hyvin käännettyä pallon mulle keskelle, ja sitten piti vaan saada pallo sen lähimmän puolustajan ohi niin tiesi pallon menevän kyllä maaliin, eikä tarvitse kovaakaan laukoa, Jääskä kertasi osumaa.

Voitto maistui Jääskälle ja katseet suuntautuivat jo tulevaan saman tien.

- Positiivisella mielellä lähdetään ensi viikkoon, hyvä voitto ja nähtiin taas, että vaihdosta kentälle tulleet pelaajat toivat lisää energiaa kentälle ja pystyttiin hyvin jatkamaan omaa peliä.

- Nyt vaan kovaa duunia ensi viikolla treeneissä ja innolla odotetaan lauantain Liigacupin peliä, kun saadaan pelata taas pisteistä. Jääskä kertoo.

Lisää uutisia