AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.03 // 17.1.2023

​IFK Mariehamnin lupaus Arvid Lundberg tutustumassa Pescaraan – "Kiinnostusta Euroopassa on"

​IFK Mariehamnin lupaus Arvid Lundberg tutustumassa Pescaraan – "Kiinnostusta Euroopassa on"

Arvid Lundberg kiinnostaa eurooppalaisia seuroja.

IFK Mariehamnin ykkösjoukkueen rinkiin täksi kaudeksi noussut hyökkääjä Arvid Lundberg vietti alkuvuodesta vajaan viikon tutustumassa italialaisseura Pescaraan.

Vasta 16-vuotias Lundbergin on viimeisen vuoden aikana käynyt lisäksi AS Roman, Atalanta, Spezian ja tanskalaisen Aarhus GF:n vieraana. Nyt Pescarassa hän harjoitteli vajaan viikon seuran akatemiajoukkueen kanssa.

IFK Mariehamnissa kiinnostus Lundbergiin on hyvin tiedossa, mutta suunnitelmat kehittymisen kannalta ovat tiukasti sidoksissa Grönvittiin.

- Arvidiin on kiinnostusta eurooppalaisissa seuroissa ja valmentajien ja perheen kanssa käytyjen neuvonpitojen myötä hän on käynyt useammassa seurassa, joka on ollut yhteydessä ja tarjonnut mahdollisuutta nähdä miltä elämä näyttää toisenlaisessa jalkapalloympäristössä, IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson kertoo.

- Tällä hetkellä Arvid on osa IFK:n ykkösjoukkuetta yhtenä hyökkääjistämme ja meillä on yhteinen tavoite, jonka mukaan hän kehittyy nyt pre-seasonilla, niin että hän pystyy kamppailemaan peliajasta sekä harjoitusotteluissa että kilpailullisissa otteluissa tällä kaudella sekä toivon mukaan tekemään myös liigadebyyttinsä.

Lisää uutisia