AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.02 // 12.1.2023

Lucas Lingman jatkaa HJK:ssa myös kaudella 2023 - uusi lainasopimus solmittu

Lucas Lingman jatkaa HJK:ssa myös kaudella 2023 - uusi lainasopimus solmittu

"Luke" on isossa roolissa Klubin keskikentällä. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK:n viime vuosien keskikentän avainpelaaja Lucas Lingman jatkaa Klubissa.

Lingman siirtyi kauden 2021 jälkeen Allsvenskanin Helsingborgiin, josta "Luke" palasi lainalle HJK:hon viime elokuussa loppukaudeksi.

Nyt seurat ovat sopineet lainan jatkuvan myös kauden 2023.

– Klubin paidan pukeminen päälle jatkossakin tuntui oikealta ratkaisulta. Haluan jatkaa siitä, mihin hienolla viime kaudella jäätiin: voittaa taas mestaruus, menestyä Euroopassa ja antaa kannattajille lisää aihetta juhlaan, "Luke" tunnelmoi.

Parhaillaan Lingman on Huuhkajien matkassa Portugalissa, jossa Suomi kohtaa Viron tänään torstaina.

HJK:ssa Suomen mestaruudet 2017, 2020, 2021 ja 2022 sekä kahdesti Suomen Cupin voittanut Lingman on erittäin merkittävä osa Klubin keskikenttää. Ja kun palapelin tärkeä osanen on nyt paikoillaan, on lisää pelaajauutisia luvassa jo lähitulevaisuudessa.

Tammikuun lopulla 25 vuotta täyttävä Lingman on edustanut Klubia junioreista asti. Hän nousi edustusjoukkueen kokoonpanoon vuonna 2015, ja HJK:n päävalmentajan Toni Koskelan luottomies hän on ollut vielä pidempään: Koskelan ja Lingmanin tiet kohtasivat aikoinaan jo Klubi 04:ssä, sitten RoPS:n hopeakaudella 2018 ja kolmen viime kauden ajan mestari-HJK:ssa.

Lisää uutisia