AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.02 // 10.1.2023

​Tommi Jäntti FC Lahden vahvuuteen - lisävoimaa keskikentälle

​Tommi Jäntti FC Lahden vahvuuteen - lisävoimaa keskikentälle

Tommi Jäntti siirtyy Kuhnureihin. (Kuva: Taneli Okkonen)

FC Lahti ja keskikenttämies Tommi Jäntti ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Sopimus sisältää myös vuoden option.

Jäntti siirtyy FC Lahteen Ykkösen IF Gnistanista, jossa 22-vuotias keskikenttämies pelasi viime kaudella 14 ottelua viimeistellen kaksi osumaa.

Helsingissä syntynyt Tommi Jäntti kävi läpi Helsingin Jalkapalloklubin junioripolun. Miesten tasolla hän debytoi 2017 Klubi 04:n riveissä. Hän siirtyi Rovaniemen Palloseuraan kaudeksi 2019 ja samalla kaudella hän debytoi myös Veikkausliigassa. Kahden Rovaniemellä vietetyn vuoden Jäntti palasi HJK:n organisaatioon kaudeksi ennen Gnistanissa vietettyä viime vuotta.

Pallovarmana ja juoksuvoimaisen pelaajana tunnettu Jäntti siirtyy Lahteen innoissaan. Hän on pelannut FC Lahden päävalmentajan Mikko Mannilan alaisuudessa ennestään ja odottaa tulevasta vuodesta hyvää. Joukkueesta löytyy Jäntille jo entuudestaan tuttuja kavereita, eikä kaupunkikaan ole nuorukaiselle vieras.

- Joukkueessa on tuttuja pelaajia, esimerkiksi Jusif Ali ja Altin Zeqiri. Lahti on minulle tuttu, sillä mummoni asui täällä ja siellä tuli vierailtua. Kentällä vahvuuteni liittyvät pallon kanssa toimimiseen ja syöttämiseen. Tietysti, jos paikka tulee, niin kyllä se pallo löytää myös maaliin tiensä. Olen innoissani tänne siirtymisestä ja odotan hyvää vuotta. Tämä on hieno mahdollisuus ja haluan ottaa siitä kaiken irti. Haluan, että olen jokaisena päivänä parempi kuin edellisenä, Jäntti kertoo.

Jäntti on pelannut urallaan 26 Veikkausliigaottelua. Lisäksi hänellä on 26 poikien maaottelua.

Lähde: FC Lahden tiedote
Lisää uutisia