AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.02 // 9.1.2023

​Alvaro Ngamba jatkaa IFK Mariehamnissa – lainaa Ukrainasta jatkettu vuodella

​Alvaro Ngamba jatkaa IFK Mariehamnissa – lainaa Ukrainasta jatkettu vuodella

Alvaro Ngamba on tärkeä palanen Grönvittin keskikentällä. (Kuva: IFK Mariehamn)

Keskikenttämies Alvaro Ngamba jatkaa IFK Mariehamnissa myös kaudella 2023.

Pelaaja, IFK Mariehamn ja Ngamban ukrainalaisseura Kolos Kovalivka ovat päässeet sopuun lainan jatkamisella vuodella. 24-vuotias Ngamba liittyi IFK Mariehamnin joukkueeseen viime kauden alla ja tilille kertyi kaikkiaan 23 ottelua ja niissä yksi maali.

Keskikentän keskustassa viihtyvä Ngamba on syntyisin Kamerunista, mutta hänellä on myös Ranskan kansalaisuus.

- Haluan ensinnäkin kiittää kaikkia, jotka ovat auttaneet minua saattamaan tämän lainasopimuksen päätökseen. Halusin palata, koska seuran ja minun itseni välillä vallitsee luottamus. Uskon että IFK Mariehamn on minulle hyvä joukkue kehittyä edelleen pelaajana. Toivon myös että tulevasta kaudesta tulee paljon parempi kuin edellisestä. Nähdään kentällä, Ngamba sanoo.

IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson on tyytyväinen saatuaan kiinnitettyä jälleen yhden viime kauden pelaajista myös alkaneelle kaudelle.

- Pyrimme vahvaan jatkuvuuteen joukkueessa tälle kaudelle ja sen takia Alvaron saaminen tänne myös täksi kaudeksi on ollut ensisijaisia tavoitteita. Hän itse viihtyy erittäin hyvin Maarianhaminassa ja täällä seurassa, joten kun lainasopimus nyt on selvä myös kaudelle 2023, se on todella hyvä uutinen.

- Alvaro on juoksuvoimainen ja palloja voittava keskikenttäpelaaja, joka jo ensimmäisellä kaudellaan täällä sai merkittävästi peliaikaa ja uskomme, että hän vielä parempi toisena vuotenaan täällä, Mattsson sanoo.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia