AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.01 // 4.1.2023

SJK palasi harjoituksiin – ”On hienoa olla takaisin”

SJK palasi harjoituksiin – ”On hienoa olla takaisin”

SJK on aloittanut valmistautumisen kohti ensi kautta. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK palasi harjoitustauolta täydellä höyryllä, kun harjoitukset jatkuivat keskiviikkona 4. tammikuuta.

Harjoituksiin on palannut myös SJK Akatemia, ja joukkueet päättävätkin vuoden 2023 ensimmäisen harjoitusviikon sisäiseen harjoitusotteluun lauantaina.

– On hienoa olla takaisin. Meillä kaikilla oli hyvä pieni tauko noiden joulukuun intensiivisten kymmenen päivän jälkeen. Nyt jatkamme siitä mitä tuolloin aloitettiin, ja samalla esittelimme joukkueelle uuden pelaajan, Jaime Morenon. Oikein hyvä ensimmäinen päivä, ja oikein positiivinen tunnelma, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez seuran sivuilla.

– Tästä on hyvä jatkaa viikonloppuun, jolloin kohtaamme oman akatemiamme harjoitusottelussa. Toivottavasti saamme jo siinä pelissä hieman kokeiltua niitä asioita, mitä olemme tehneet näinä viikkoina, Gómez jatkaa.

SJK pelaa ensimmäisen virallisen harjoitusottelun ensi viikon lauantaina 14. tammikuuta, kun se matkustaa Kokkolan Kipparihalliin KPV:n vieraaksi. Ensimmäinen kotiharjoitusottelu SJK:lla on virolaista Paide Linnameeskondia vastaan lauantaina 21. tammikuuta ja sen jälkeen alkaa Liigacup. Tulevana lauantaina 7.1. SJK pelaa SJK Akatemiaa vastaan harjoitusottelun Wallsport Areenalla. Ottelussa tehdään paljon vaihtoja ja kokeillaan asioita, ja se alkaa noin klo 14:30. Peli ei ole varsinaisesti virallinen harjoitusottelu, mutta katsojat voivat tulla katsomaan sisäistä kohtaamista vapaasti. Myös Wallsport Areenan kahvio palvelee ottelun aikana.

Lisää uutisia