AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.01 // 3.1.2023

"Todella tärkeä osa joukkueen rakentamista" - Jamie Hopcutt jatkaa IFK Mariehamnissa

"Todella tärkeä osa joukkueen rakentamista" - Jamie Hopcutt jatkaa IFK Mariehamnissa

Jamie Hopcutt osoitti arvonsa IFK Mariehamnille syksyllä. (Kuva: IFK Mariehamn)

IFK Mariehamn sai uuden vuoden alkuun hyviä uutisia keskikenttämies Jamie Hopcuttin jatkosopimuksen myötä.

Hyökkäävässä roolissa keskikentällä viihtyvän Hopcuttin sopimus kattaa kauden 2023 ja Grönvittin ryhmään hän liittyy mukaan helmikuun alussa.

Vahvan CV:n omaava 30-vuotias Hopcutt on pelannut useamman kauden Allsvenskanissa ja hän siirtyi IFK Mariehamniin kesken kauden 2022 ja osoitti olevansa korkeaa liigatasoa joukkueen vahvan syksyn aikana. 30-vuotias Hopcutt ehti pelata kahdeksan Veikkausliigaottelua ja viimeistellä kaksi maalia.

- Olen iloissani paluusta Maarianhaminaan, viihdyin erittäin hyvin viime vuonna täällä viettämieni kolmen kuukauden aikana, Hopcutt toteaa.

- Joukkueellahan oli erittäin vahva loppu kaudelle ja suurin osa viime kauden joukkueesta jatkaa, joten odotan innolla pääseväni pelaamaan täyden kauden yhdessä joukkueen kanssa. Uskon että pelaamme paljon paremman kauden kuin viime vuonna.

Sopimuksen jatkaminen Hopcuttin kanssa on ollut tärkeällä sijalla seurajohdossa ja Grönvittin seurajohtaja on sen myötä helpottunut ja erittäin tyytyväinen uuteen sopimukseen.

- Jamie on todella tärkeä osa joukkueen rakentamista. Hän on meille pelintekijä hyökkäyssuuntaan ja hän osoitti jo kaudella 2022 tuovansa paljon joukkueeseen. Nyt saamme hänet koko kaudeksi verrattuna viime vuoteen, jolloin hän liittyi mukaan vasta syksyllä, Mattsson sanoo.

- Saamme nyt hänet mukaan jo harjoituskaudelle ja valmistautumaan liigaan. Sitä sekä me että hän itse odotamme innolla.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia