AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.52 // 28.12.2022

Samson Ebuka loisti Tervarien hyväntekeväisyyspelissä

Samson Ebuka loisti Tervarien hyväntekeväisyyspelissä

Samson Ebuka iski kaksi maalia. (Kuva: Juha Tamminen)

Maanantaina pelattiin järjestyksessään jo 27. tapaninpäivän jalkapallo-ottelu Tervarit ry:n järjestämänä.

Heinäpään jalkapallohallissa toisistaan mittaa hyvässä hengessä ottivat pääosin jo 35 vuotta täyttäneistä ikämiehistä koostunut Terwarit ja Oulu Team.

Terwarit pysyi vielä avausjakson kelvollisesti pelitempossa mukana ja ottelun avausjakson ainoa maali nähtiin vasta 45.minuutilla, kun tällä kaudella SJK:n paidassa ensimmäisen Veikkausliigamaalinsa viimeistellyt Samson Ebuka vei Oulu Teamin 1-0 johtoon.

Terwarien maalille pikakomennuksen saanut futsal-maajoukkueen luottovahti Juha-Matti Savolainen esitti tukun näyttäviä torjuntoja ja palkittiin Terwarien parhaana pelaaajana. Savolainen oli pelannut edellisen ottelunsa isolla kentällä isoihin maaleihin vuonna 2014, joten esitystä voi pitää vähintäänkin kelvollisena.

Toisella jaksolla Oulu Teamin maaleista vastasivat Ebuke toistamiseen ja kaksi maalia viimeisen 10 minuutin aikana paukuttanut Kuutti Matila. Ottelu sai kuitenkin arvoisensa päätöksen, kun AC Oulun seurahistorian paras maalintekijä Dritan Stafsula näytti vapaapotkutaitojaan viimeistellen lisäajalla 1-4 (0-1) loppunumerot hienolla vapaapotkulla maalin takakulmaan 16 metrin rajan tuntumasta.

Pääsylipputuloja kertyi yhteensä 710 euroa ja ne ohjataan hyväntekeväisyyteen Oulussa asuvien sotaa paenneiden vähävaraisten ukrainalaisperheiden auttamiseksi.

Lisää uutisia