AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.51 // 23.12.2022

FC Hakan Laine odottaa jo ensi kautta – ”Päästään pelaamaan taas hyvistä asioita”

FC Hakan Laine odottaa jo ensi kautta – ”Päästään pelaamaan taas hyvistä asioita”

Janne-Pekka Laine oli tyytyväinen joulukuun harjoitusjaksoon. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka palasi itsenäisyyspäivänä harjoituskentälle ja veti parin viikon harjoitusjakson ennen kuin joukkue vetäytyi pienelle joulun ja uudenvuoden tauolle. Janne-Pekka Laineen mukaan joulukuun harjoitukset menivät hyvin.

Haka veti kauden jälkeen happea marraskuun ajan, jolloin pelaajat saivat ansaitsemaansa lepoa.

- Tuli matkusteltua aika paljon. Edellinen marraskuun loma meni armeijassa ja sitä edellinen koronatilanteen takia piloille, niin halusin vähän matkustaa, joten tuli käytyä muun muassa Espanjassa ja Hollannissa, Laine kertoo Hakan sivuilla.

Joukkue kokoontui yhteen taas joulukuun alussa, kun valmistautuminen kohti tulevaa kautta alkoi. Laineen mukaan harjoituksissa oli hyvä tekemisen meininki.

- Kaikki tulivat positiivin mielin takaisin harjoituksiin. Harjoituksissa oli hyvä ja positiivinen ilmapiiri. Kaikilla on itseluottamus korkealla ja hyvä pöhinä päällä, kun kaikki tietävät, että ensi vuonna päästään pelaamaan taas hyvistä asioita.

Haka vetäytyi tiistain jälkeen joulun ja uudenvuoden viettoon. Laine ei ole lähettänyt lahjatoiveita Korvatunturille, vaan toimii mieluummin itse lahjojen antajana.

- Olen aika huono toivomaan lahjoja ja harvemmin sellaisia toivon. Tykkään enemmän yllättää omia ystäviäni ja perhettä. Se on kiva, että pääsee antamaan lahjoja ja saada heidät hymyilemään.

Lopuksi Laine vielä lähettää jouluterveisensä Hakan kannattajille.

- Hyvää joulua kaikille ja iloista mieltä. Joulu on hyvä hetki levätä ja keskittyä olemaan ystävien ja perheen kanssa. Siitä kannattaa ottaa kaikki irti ja levittää hyvää mieltä perheen ja ystävien kesken.

Lisää uutisia