AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.51 // 22.12.2022

Hakan vuodesta jäi paljon plussaa Olli Huttuselle

Hakan vuodesta jäi paljon plussaa Olli Huttuselle

Haka sijoittui Veikkausliigassa neljänneksi. (Kuva: Juha Tamminen)

Valkeakoskella päästään nauttimaan ensi kesänä europeleistä ensimmäisen kerran sitten vuoden 2008, kun FC Haka selvitti tiensä Konferenssiliigan karsintoihin.

Toimitusjohtaja Olli Huttusen mukaan Veikkausliigan vuodesta 2022 jäi muutenkin paljon positiivisia asioita mieleen valkeakoskelaisittain.

- Plussaa on tietenkin joukkueen suoritukset kentällä ja nousu liigan kärkeen taistelemaan mitaleista. Joukkueen pelillinen kehitys on ollut hienoa seurata, olihan joukkue loppukauden kuumin joukkue, Huttunen sanoo.

- Euro-paikka tietysti kruunaa joukkueen pelillisen menestyksen, pitkästä aikaa saamme Tehtaan kentälle kansainvälisiä otteluita, Huttunen iloitsee.

Huttusen mukaan joukkueen menestyksen siivittämänä on ollut hienoa seurata myös katsojamäärän kasvua, joka oli noin 50 prosenttia edelliskauteen verrattuna.

- Seuran tilanne on myös mennyt hyvin eteenpäin. Oheistoiminnot kehittyvät koko ajan ja olemme saaneet toimintaan mukaan eri alojen ammattilaisia, mikä auttaa myös toimiston työtaakkaa. Kumppanimyynnin kehitys ja kasvu on myös ollut tärkeää koko toiminnan kehittämisen kannalta, Huttunen huomauttaa.

Lisää uutisia