AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.51 // 21.12.2022

Eetu Huuhtanen ja Eric Oteng eivät jatka Ilveksessä

Eetu Huuhtanen ja Eric Oteng eivät jatka Ilveksessä

Eric Oteng ei jatka Ilveksessä. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilveksen edustusjoukkueen rakennus kaudelle 2023 on käynnissä ja pelaajaliikennettä on loppuvuodesta kumpaankin suuntaan.

Seuran verkkosivujen mukaan keltavihreissä edustaneet Eetu Huuhtanen sekä Eric Oteng eivät jatka enää Ilveksen pelaajavahvuudessa vuonna 2023.

Nuorisomaajoukkueitakin edustanut Huuhtanen ponnisti Ilveksen U19-joukkueesta edustuksen vahvuuteen vuonna 2020. Viime kaudella 2022 hän torjui yhteensä yhdeksässä Veikkausliigaottelussa edustusjoukkueen tolppien välissä. Kaikkiaan Huuhtanen edusti Ilvestä edustusjoukkueessa, kakkosjoukkueessa sekä U19-joukkueessa yhteensä 59 ottelussa.

Ilveksessä testijaksolla alkuvuodesta 2021 ollut ghanalainen Oteng siirtyy Ilvekseen kahden vuoden sopimuksella tanskalaisesta FC Nordsjællandin joukkueesta. Kauden 2021 ja 2022 kattava sopimus sisälsi option kaudelle 2023, jota ei käytetty. Oteng pelasi kauden 2022 aikana yhteensä 27 ottelussa tehden viisi maalia ja neljä maaliin johtanutta syöttöä.

Samalla Ilves tiedottaa, että seura julkaisee lähiaikoina uusia pelaajasopimuksia.

Lisää uutisia