AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.50 // 16.12.2022

Alfie Bates jättää SJK:n – ”Tämä oli hienoa aikaa yhdessä”

Alfie Bates jättää SJK:n – ”Tämä oli hienoa aikaa yhdessä”

Alfie Bates palaa kotimaahansa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:ssa kaudella 2022 pelannut nuori englantilaiskeskikenttäpelaaja Alfie Bates jatkaa peliuraansa kotimaansa kentillä.

Coventrysta kotoisin oleva 21-vuotias Bates siirtyi Seinäjoelle viime talvena Walsall FC:n riveistä. Bates ehti pelata SJK:ssa 13 Veikkausliigan ottelua sekä kahdessa UEFA Europa Conference League ottelussa. Tuon lisäksi Bates pelasi myös SJK Akatemian paidassa ja Liigacupissa talvella.

– Haluan kiittää kaikkia SJK:ssa siitä, että he antoivat minulle mahdollisuuden pelata näin fantastisessa jalkapalloseurassa. Tämä oli hienoa aikaa yhdessä, ja tapasin monia mahtavia ihmisiä, joita nyt voin sanoa ystävikseni. Nautin myös reissaamisesta ympäri Seinäjokea ja Suomea, paikkoihin tutustuen, sanoo Bates SJK:n sivuilla.

– Kiitos myös kaikille kannattajille, jotka tukivat minua ja joukkuetta kauden aikana. Hienoa, että saimme antaa heille jotain takaisin erityisesti heinäkuussa, kun teimme seurahistoriaa europeleissä.

– Erityskiitokset vielä Richard Dormanille ja Joaquín Gómezille, ja seuran mahtavalle staffille, jotka auttoivat minua kaikessa, ja auttoivat minua sopeutumaan uuteen ympäristöön, kiittele Bates.

Kaudella 2022 SJK:ssa pelanneista pelaajista muutaman tilanne on vielä avoin ja joukkuetta pyritään myös vahvistamaan parilla uudella pelaajalla.

Lisää uutisia