AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.50 // 15.12.2022

FC Lahti valmis Hakan kohtaamiseen: "Treenijakson huipennus"

FC Lahti valmis Hakan kohtaamiseen: "Treenijakson huipennus"

Mikko Mannila johtaa FC Lahden Hakaa vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti on palannut harjoituskentälle ja kolmen viikon harjoitusjakson huipentaa ottelu FC Hakaa vastaan Mukkulan kuplahallissa perjantaina.

FC Lahti palasi harjoituskentille marraskuun lopussa. Kolmen viikon harjoitusjaksolla valmennustiimi on päässyt näkemään sopimuspelaajien lisäksi lupaavia nuoria yhteistyöseuroista ja myös muualta Suomesta. Osa pelaajista on ollut joukkueen mukana vain ensimmäisen viikon, osa viimeiset kaksi. Myös uudet tulokkaat, Jusif Ali ja Marius Könkkölä ovat olleet joukkueen mukana.

Perjantain ottelussa tullaan näkemään sekä sopimuspelaajia että testipelaajia. FC Lahden päävalmentaja Mikko Mannila kertoo, että perjantain ottelu on näytönpaikka testipelaajille.

– Olemme harjoitelleet treenijakson aikana paljon peruspelaamista. Olemme testanneet pelaajia ja samalla myös sopimuspelaajia. Samalla olemme päässeet hyvään rytmiin. Mukana on ollut suhteellisen paljon mielenkiintoisia nuoria pelaajia ja osa pelaa heistä perjantain ottelussa. Heillä on siinä ottelussa näytönpaikka vielä pelipaita päällä ja osa tappelee vielä ihan sopimuksesta. Perjantain ottelu on treenijakson huipennus ja tietyllä tavalla se on ollut koko jakson tähtäin. Saamme ottelusta kerättyä myös kokemusta, Mannila toteaa FC Lahden verkkosivuilla.

FC Lahti – FC Haka 16.12.2022 kello 14.00 Mukkulan kuplassa. Harjoitusotteluun on vapaa pääsy.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia