AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.48 // 28.11.2022

KTP:n ja Antti Mäkijärven tiet erkanevat - "Todellinen ammattilainen"

KTP:n ja Antti Mäkijärven tiet erkanevat - "Todellinen ammattilainen"

Antti Mäkijärveä ei nähdä KTP:ssa enää kaudella 2023. (Kuva: Juha Tamminen)

KTP ja Antti Mäkijärvi ovat purkaneet yhteisymmärryksessä ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Mäkijärven sopimuksessa oli optio, joka astui automaattisesti voimaan liiganousun varmistuttua.

– Kävimme kauden jälkeen valmennuksen kanssa pelaajia läpi ja Mäkijärven nimi nousi sieltä esiin, koska optio oli astunut voimaan. Sitä asiaa pyöriteltiin pitkään ja tulimme siihen päätökseen, että emme näe Antille ensi kauden joukkueessa roolia, vaikka hyvä pelaaja onkin, KTP:n urheilutoimenjohtaja Niko Ikävalko kertoo.

KTP näki parhaimmakseen ehdottaa, että sopimus pystyttäisiin purkamaan yhteisymmärryksessä.

– Juttelimme avoimesti asiasta hänen kanssaan ja Mäkijärvi mietti tätä kuukauden verran. Loppujen lopuksi asiat etenivät nopeasti ja pääsimme yhteisymmärrykseen. Uskomme, että tämä on molempien osapuolien kannalta paras ratkaisu, Ikävalko sanoo.

Mäkijärvi ennätti edustaa KTP:tä vuodesta 2019 lähtien pelaten Ykkösessä 72 ottelua, joissa teki 19 maalia. Veikkausliigakaudella hän pelasi 22 ottelua viimeistellen neljä osumaa. KTP haluaa kiittää Mäkijärveä yhteisistä vuosista ja toivottaa onnea ja menestystä jatkoon.

– Nämä ovat aina harmillisia asioita urheilussa, mutta ikävät asiat kuuluvat toisinaan tähän karuun arkeen. Toivon Antille omasta ja seuran puolesta onnea jatkoon, sillä hän on todellinen ammattilainen, persoonana hyvä tyyppi, joka hoiti aina asiat ammattimaisesti.

- Hän oli viime kaudellakin tärkeässä roolissa, kuten edellisessä liiganousussa, jossa teki nousun varmistaneen maalin, Ikävalko sanoo.

Lisää uutisia