AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.48 // 28.11.2022

Inter palasi harjoituksiin - varmojen lähtijöiden lista selvillä

Inter palasi harjoituksiin - varmojen lähtijöiden lista selvillä

Joel Rodriguez on yksi Interin jättävistä pelaajista. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin edustusjoukkue aloitti kauteen 2023 valmistautumisen maanantaina, kun joukkue kokoontui ensimmäistä kertaa omatoimisen harjoittelujakson jälkeen.

Kilpailullisten otteluiden osalta FC Interin kausi alkaa Liigacupilla alkuvuodesta. Joulukuun treenijakson loppuun on tarkoitus pelata harjoitusottelu Turku Energia Areenalla.

Päävalmentaja Jarkko Wiss kertoo tulevan treenijakson sisältävän vauhtia ja kovaa tempoa.

– Nyt on todella hyvä fiilis. Vihdoin kausi on alkanut, tämä on ollut pitkä odotus. Tuntui siltä että on kiva tulla töihin, pelaajat ja valmentajat ovat innoissaan. Ryhmä on toki nyt erilainen kun tulee olemaan kesällä. Tällä hetkellä meillä on kymmenkunta akatemiapelaajaa mukana. Tämä on heille hyvä mahdollisuus tutustua edustuksen vauhtiin ja tapoihin, ja tavoitteena on, että ainakin muutama on vielä tammikuussakin mukana.

– Tässä tulevan kolmen viikon aikana totutellaan toisiimme ja toimintatapoihin. Treenit tulee olemaan vauhdikkaita, tavoitteena saada tempo ylös ja opitaan toimimaan kovalla tempolla, ja tehdään siitä toimintatapa, "Jallu" summaa.

Samalla Inter julkaisi listan kauden 2022 pelaajista, jotka eivät varmuudella joukkueen riveissä enää ensi kaudella jatka. Jo aiemmin oli varmistunut Ruxin ja Aleksi Paanasen siirtyminen muihin ympyröihin ja lisäksi lähtijöiden listalla ovat Markus Arsalo, Tobias Fagerström, Rober Sierra, David Haro, David Accam, Miguel Nazarit, Joel Rodriguez ja Ryan Mahuta.

Lisää uutisia