AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 24.11.2022

Arttu Heinonen palaa KuPS-paitaan - "Mukava tulla takaisin kotikaupunkiin"

Arttu Heinonen palaa KuPS-paitaan - "Mukava tulla takaisin kotikaupunkiin"

Arttu Heinonen nähtiin KuPS-paidassa viimeksi kaudella 2021. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura on tehnyt uuden pelaajasopimuksen tulevaa pelikautta 2023 varten. KuPS ja hyökkääjä Arttu Heinonen ovat allekirjoittaneet tänään yksivuotisen pelaajasopimuksen, joka ulottuu sarjakauden 2023 loppuun saakka.

Heinonen palaa kasvattajaseuraansa yhden FC Lahdessa pelaamansa sarjakauden jälkeen.

—Hyvin fiiliksin palaan omaan kasvattajaseuraan. Täällä on paljon tuttuja ja valmennusjohtoon löytyy valmiiksi jo yhteys. Kuopiossa on hyvä ympäristö harjoitella ja on mukava tulla takaisin kotikaupunkiin yhden vuoden jälkeen, iloitsee sopimusta Arttu Heinonen.

KuPS-kasvatti pelasi päättyneellä sarjakaudella 19 liigaottelua FC Lahden paidassa onnistuen yhden kerran maalinteossa.

—Kulunut kausi oli jonkinlaista vuoristorataa. Alkukausi oli hyvä ja peliaikaa tuli sen mukaisesti. Loukkaantumisen jälkeen kuitenkin peliaika jäi vähiin loppukaudella, kuvailee Heinonen kulunutta kautta.

Hän liittyy maanantaista alkaen jälleen KuPS-joukkueen pelaajavahvuuteen. Samalla koko joukkueen harjoituskausi alkaa.

—Odotukset ovat kovat ensi kauden suhteen. Henkilökohtaisesti toivon, että tulisi hyvä kausi ja tehoja löytyisi. Tärkeätä on myös löytää oma paikka joukkueesta, kuvailee Heinonen ajatuksiaan ensikaudesta.

Arttu Heinonen on pelannut yhteensä 47 Veikkausliigaottelua KuPS:n ja FC Lahden paidassa tehden yhteensä kaksi liigamaalia ja hän saavutti KuPS:ssa liigamestaruuden 2019 sekä Suomen Cupin voiton 2021. KuPS debyyttinsä hän teki mestaruuskaudella 2019 kotiottelussa KuPS – SJK ottelussa.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia