AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.46 // 17.11.2022

Riku Sjöroos ja IFK Mariehamn jatkosopimukseen - edessä jo viides kausi Grönvittissä

Riku Sjöroos ja IFK Mariehamn jatkosopimukseen - edessä jo viides kausi Grönvittissä

Riku Sjöroosilla alkaa jo viides kausi Maarianhaminassa. (Kuva: IFK Mariehamn)

IFK Mariehamn ja Riku Sjöroos ovat solmineet kautta 2023 koskevan jatkosopimuksen ja Sjöroosilla on näin edessä jo viides kausi Grönvittin riveissä.

Nyt 27-vuotias Sjöroos tuli IFK Mariehamniin kaudelle 2019 ja on siitä lähtien pelannut joukkueen riveissä 80 Veikkausliigaottelua. Päättyneellä kaudella otteluita kertyi Sjöroosille 21.

Sjöroos on monikäyttöinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan usealla pelipaikalla, ensisijaisesti laidoilla joka laitahyökkääjänä tai keskikenttäpelaajana, mutta myös laitapuolustajana.

- Olen todella iloinen päästessäni jatkamaan pelaamista IFK Mariehamnissa ja odotan innolla ensi kautta, Sjöroos tiivistää.

IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson painottaa sitä, että Sjöroosin jatko edustaa kaivattua jatkuvuutta parhaimmillaan.

- Riku on nykyryhmästä se pelaaja, joka on ollut pisimpään yhtäjaksoisesti joukkueessa. Hän on nopeutensa ja tekniikkansa myötä hyvin käyttökelpoinen pelaaja, kun hän pystyy pelaamaan monella eri pelipaikalla ja sen myötä hän on meille erittäin arvokas, Mattsson sanoo.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia