AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.45 // 9.11.2022

Yusif Moussa ja Djair Parfitt-Williams jatkavat ilveksessä myös kaudella 2023

Yusif Moussa ja Djair Parfitt-Williams jatkavat ilveksessä myös kaudella 2023

Yusif Moussa jatkaa Ilveksessä.

Ilves on sopinut alkavasta kaudesta kahden pelaajan kanssa; keskikenttäpelaajan Yusif Moussan sekä laitahyökkääjän Djair Parfitt-Williamsin optiot käytettiin kaudelle 2023.

Ilveksen keskikentällä kausilla 2019 ja 2020 ihastuttanut Moussa siirtyi Bnei Yehudan rivivistöstä takaisin keltavihreisiin kaudelle 2022. 24-vuotiaan keskikenttäpelurin kulunut kausi Ilveksessä ei sujunut odotetulla tavalla, kun hän kärsi loukkaantumisista, jotka pitivät hänet sivussa valtaosan kaudesta. Nigerin maajoukkuettakin edustaneen Moussan kuntoutusjakso on ollut kuitenkin hyvässä vauhdissa ja hyviä tuloksia ollaan saatu aikaan, joka enteilee entistäkin vahvempaa paluuta taitavalta keskikenttäpelaajalta.

Ilves vahvisti hyökkäystään solmimalla pelaajasopimuksen Bermudan maajoukkuemiehen Parfitt-Williamsin kanssa viime kesän lopulla. 26-vuotias nopea laituri teki ensiesiintymisensä Pirkanmaan Derbyssä FC Hakaa vastaan elokuussa, jolloin hän iski myös ensimmäisen maalinsa keltavihreissä. Parfitt-Williams kärsi rikkonaisesta kaudesta Ilveksessä, mutta pelasi loppukauden aikana yhteensä 227 minuuttia. Harjoittelu on ollut hyvällä mallilla jo marraskuun valmisteluissa ja ensi kaudella nähdään vieläkin nälkäisempi hyökkääjä Ilves-paidassa.

Moussa sekä Parfitt-Williams haluttiin kiinnittää Tampereelle ja käytettyjen optioiden myötä molemmat nähdään Ilveksen pelaajavahvuudessa myös kaudella 2023.

Lisää uutisia