AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.45 // 9.11.2022

"Olen nyt parempi pelaaja" - Antti-Ville Räisänen nousi vahvasti VPS:n kokoonpanoon

"Olen nyt parempi pelaaja" - Antti-Ville Räisänen nousi vahvasti VPS:n kokoonpanoon

Antti-Ville Räisänen sai loppukaudesta runsaasti vastuuta. (Kuva: Juha Tamminen)

Kaudelle 2022 VPS:aan siirtynyt Antti-Ville Räisänen pelasi vahvan kauden vaasalaisten riveissä huolimatta pienistä vaikeuksistakin.

Joroisista lähtöisin olevalla Räisäsellä oli ennen kautta alla kaksi Veikkausliigan ottelua KuPS:sta vuosien takaa. Nyt 24-vuotias Räisänen edusti kolme edelliskautta MP:ta, mutta päättynyt kausi oli selkeä loikka eteenpäin.

– Nyt tuntuu aidosti siltä, että olen parempi futari kuin vuosi sitten, vaikka kokonaisuutena tämäkin kausi oli vähän rikkonainen, Räisänen tunnustaa Warkauden Lehdelle.

– Pelasin talvella VPS:n kanssa kaksi liigacupin peliä ja näytöt vakuuttivat. Vaasassa on hieno stadion ja toiminta kaiken kaikkiaan ammattimaista, pelkästään jalkapalloon tällä hetkellä keskittyvä Räisänen kiittää.

Hän sanoo kautensa VPS:ssa edenneen nousujohteisesti.

– Aloitin kauden rotaatiopelaajana ja odotin kärsivällisesti vuoroani vaihtopenkillä. Uskoin, että pääsen jossakin vaiheessa kautta näyttämään taitoni. Kun sitten sain vuoroni ja pääsin avauskokoonpanoon vieraissa AC Oulua vastaan, onnistuin VPS:n 6-0 -voitto-ottelussa, jossa tein yhden maalinkin, Räisänen muistelee.

Syksymmällä Räisänen joutui olemaan loukkaantumisen takia sivussa muutaman ottelun, mutta palasi loppukaudeksi kentille ja kirjasi tililleen kaikkiaan 20 Veikkausliigaottelua, joista kahdeksan avauskokoonpanossa. VPS:n yhteishenkeä ja ilmapiiriä Räisänen yltyy kehumaan.

– Nuori pelaaja otettiin Vaasassa hyvin vastaan ja iso kiitos siitä mm. kokeneemmille pelaajille kuten Sebastian Strandvallille, Kalle Multaselle tai Steven Morrisseylle, että olen nyt parempi pelaaja kuin aiemmin.

Lähde: Warkauden Lehti
Lisää uutisia