AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.45 // 8.11.2022

Riku Jääskä jatkaa VPS-hyökkäyksessä - uusi 2+1-vuotinen sopimus

Riku Jääskä jatkaa VPS-hyökkäyksessä - uusi 2+1-vuotinen sopimus

Riku Jääskä toivoo ehjää tulevaa kautta. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseura ja hyökkääjä Riku Jääskä ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen. Sopimus sisältää myös option kolmannesta vuodesta.

Jääskä on VPS:n oma kasvatti, joka teki paluun Vepsuun viime kaudeksi. Tämän kauden alkuun Jääskä kärsi loukkaantumisista, mutta loppukaudesta 24-vuotias hyökkääjä teki läpimurtonsa Veikkausliigatasolla. Hän viimeisteli kauden ratkaisevissa otteluissa kaksi tärkeää voittomaalia, ja hyvät loppukauden otteet palkittiinkin valinnalla Veikkausliigan lokakuun joukkueeseen.

- Tosi hyvät fiilikset tietenkin. Kova ja vaikea kausi takana, niin on hienoa, että saa vielä uuden mahdollisuuden näyttää, että pystyy pelaamaan kokonaisenkin kauden täällä, Jääskä kommentoi.

Ensi kauden tavoitteista Jääskä kertoo seuraavasti.

- Ensinnäkin ensi vuonna tavoitteena on, että pystyisi pelaamaan koko kauden, eikä olisi loukkaantumisia ja vaivoja niin paljoa. Se on päätavoite.

- Näytimme jo nyt, että olemme sellainen joukkue, joka pystyy haastamaan kovempiakin joukkueita. Tavoitteena on ottaa pisteitä kovemmistakin joukkueista ja päästä sinne neljän parhaan sakkiin.

Lisää uutisia