AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.45 // 8.11.2022

Otto Hautamolle jatkoa IFK Mariehamnissa - "Hän jatkaa varmasti kehittymistään"

Otto Hautamolle jatkoa IFK Mariehamnissa - "Hän jatkaa varmasti kehittymistään"

Otto Hautamo hakee vielä Veikkausliigadebyyttiään.

IFK Mariehamn ja Otto Hautamo ovat solmineet jatkosopimuksen, joka pitää maalivahdin Wiklöf Holding Arenalla myös kauden 2023.

Viime keväänä 20 vuotta täyttänyt Hautamo kuului HJK:n organisaatioon pelaten Klubi 04:ssä kunnes hän kauden 2020 alla siirtyi Mikkelin Palloilijoihin, jossa hän pelasi Ykköstä kaudella 2021.

Kaudeksi 2022 Hautamo siirtyi IFK Mariehamniin, jossa hänelle ei kertynyt Veikkausliigaotteluita, mutta hänet nähtiin Grönvittin penkillä osassa liigaotteluita ja ottelutuntumaa tuli farmiseura FC Ålandin maalilla Kolmosessa.

- Olen tosi iloinen, että olemme nyt allekirjoittaneet Grönvittin kanssa jatkosopimuksen. Se antaa minulle uuden mahdollisuuden kehittyä edelleen ja näyttää mihin pystyn ensi vuonna, Hautamo sanoo.

IFK Mariehamn odottaa Hautamon nostavan edelleen tasoaan tulevalla kaudella.

- Otto on nuori ja lupaava maalivahti, joka on kehittynyt vuoden aikana paljon ykkösjoukkueen harjoitusten ja säännöllisen FC Ålandissa pelaamisen kautta. Hän jatkaa varmasti kehittymistään tulevana vuonna. Odotamme yhteistyömme jatkoa ensi kaudella, IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson toteaa.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia