AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.45 // 7.11.2022

Mikko Sumusalo jatkaa IFK Mariehamnissa - "Tarvitsemme lisää voittamisen mentaliteettia"

Mikko Sumusalo jatkaa IFK Mariehamnissa - "Tarvitsemme lisää voittamisen mentaliteettia"

Mikko Sumusalo perheineen viihtyy Maarianhaminassa. (Kuva: IFK Mariehamn)

Laitapuolustaja Mikko Sumusalo ja IFK Mariehamn ovat solmineet kautta 2023 koskevan jatkosopimuksen.

Sumusalo siirtyi IFK Mariehamniin FC Hongasta kauden 2020 alla ja Veikkausliigaotteluita Grönvittissä on A-maajoukkueessakin esiintyneelle kokeneelle Sumusalolle toistaiseksi kertynyt 45.

- Ensinnäkin olen hyvin iloinen ja onnellinen voidessani jatkaa pelaamista IFK Mariehamnissa myös tulevalla kaudella, joka on minulle neljäs Grönvittissä. Näiden kolmen Maarianhaminan kauden jälkeen minä ja perheeni viihdymme erittäin hyvin ja nautimme elämästä täällä, Sumusalo sanoo.

- Meillä oli kilpailukykyinen joukkue liigassa tänä vuonna, mutta välillä emme pystyneet ottamaan niitä tärkeitä voittoja ja etenkin kauden alussa meiltä hiukan puuttui voittamisen mentaliteetti. Se on asia, jossa meidän pitää parantaa ensi kaudelle, jotta voimme todella kamppailla pääsystä kuuden parhaan joukkoon. Meidän pitää vaatia toisiltamme enemmän myös harjoituksissa, sillä niin kuin harjoittelee, niin pelaa.

Sumusalon jatko on iloinen asia myös IFK Mariehamnin seurajohdolle.

- Johtoajatuksia joukkueemme rakentamisessa ensi vuodelle on jatkuvuus ja sen takia olen iloinen, että saimme jatkettua sopimusta Mikon kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että ensi vuonna hän pelaa meillä jo neljättä kauttaan, Grönvittin seurajohtaja Peter Mattsson painottaa.

- Mikko on paikkansa lunastanut ja kokenut vasen puolustaja, joka pelaa korkealla liigatasolla.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia