AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 4.11.2022

Tino Purme jatkaa Hakassa - "Jäi halua jatkaa tätä projektia"

Tino Purme jatkaa Hakassa - "Jäi halua jatkaa tätä projektia"

Tino Purme nähdään Haka-paidassa myös ensi kaudella. (Kuva: Jussi Rämä)

FC Haka on tehnyt odotetun jatkosopimuksen, kun keskikenttäpelaaja Tino Purme allekirjoitti koskilaisten kanssa yhden vuoden jatkon.

24 -vuotias Purme tunnetaan monikäyttöisyydestään, mutta kunnostautui tänä vuonna loppukaudesta omimmalla pelipaikallaan keskikentän keskustassa.

- Tino on joukkueelle todella arvokas ja monikäyttöinen pelaaja, joka pelasi hienon loppukauden!

- Tinon seuraava askel voisi olla raivata itsensä säännöllisesti avauksen pelaajaksi, Teemu Tainio arvioi.

Ensi vuonna jo viidennen kautensa Hakan paidassa aloittava peluri kokee, että huikea kausi ja joukkue, sekä kruununa tullut Euro -paikka houkuttivat jäämään.

- Tietenkin europaikka houkutteli jäämään, mutta meillä oli hyvä porukka ja siinä oli helppo olla mukana, kehittyä ja tuntui, että jäi halua jatkaa just tätä projektia ensi vuoteen.

- Edellisiin liigakausiin verrattuna tänä vuonna me saatiin paremmin käännettyä pelien lopussa voitoiksi ja olihan meillä ihan hyvä maalintekijäkin siellä ylhäällä. Myös meidän taktinen pelaaminen on parantunut ja näkyy valmennuksen jälki siinä.

Henkilökohtaisesti Purme näkee kehittyneensä, mutta uskoo, että kehitys tulee myös jatkumaan positiivisena.

- Oma kausi oli eteenpäinmenoa ja tuntu, että rutiini liigassa rupesi löytymään. Jokainen kausi opettaa aina ja tällä kaudella tuli paljon onnistumisia itsellä ja joukkueella.

- Ei tunnu siltä, että multa on nähty sitä kaikkea, mitä multa vois nähdä, joten odotukset itselleni ens kaudelle on pelata mahdollisimman paljon ja näyttää Haka -faneille mihin mä pystyn. Joukkueena odotukset on pystyä samaan, kun tällä kaudella ja kyllähän niitä europelejä odottaa kaikkein eniten!

Lähde: FC Hakan tiedote
Lisää uutisia