AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 3.11.2022

​IFK Mariehamn ja Jean-Christophe Coubronne jatkosopimukseen

​IFK Mariehamn ja Jean-Christophe Coubronne jatkosopimukseen

Jean-Christophe Coubronne jatkaa Grönvittin riveissä. (Kuva: IFK Mariehamn)

IFK Mariehamn ja puolustaja Jean-Christophe Coubronne ovat solmineet jatkosopimuksen, joka pitää kokeneen ranskalaisen Grönvittin riveissä ainakin kauden 2023.

Coubronne liittyi IFK Mariehamniin päättyneen kauden alla pelattuaan kolme edelliskautta FC Lahdessa. Kaudella 2022 hän pelasi 23 Veikkausliigaottelua ja kaikkiaan liigaotteluita Coubronnella on koossa 84.

Coubronne on monipuolinen puolustuspelaaja, joka pystyy pelaamaan niin topparina kuin kummallakin laidallakin.

- Olen iloinen sopimukseni jatkamisesta vuodella IFK Mariehamnin kanssa. Tämä aika täällä on ollut erittäin hyvää ja olen viihtynyt tosi hyvin joukkueen ja taustan kanssa. Odotan että pääsemme vauhtiin uuden kauden osalta ja pääsen tekemään parhaani, jotta seura saavuttaa tavoitteensa, Coubronne sanoo.

33-vuotiaan Coubronnen jatko ilahduttaa myös IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattssonia.

- Halusimme pitää Coubronnen joukkueessa ja olen erittäin iloinen, että pääsimme sopimukseen jatkosta ensi kaudeksi. Hän on monikäyttöinen puolustuspelaajana ja osoitti kauden mittaan, että häntä voi käyttää eri paikoilla puolustuksessa, mikä on tietysti arvokasta sen ohella, että hän on hyvin rutinoitunut pelaaja, joka pelaa korkealla liigatasolla, Mattsson kuvaa.

- Saamme nyt taas lisää jatkuvuutta ja J-C liittyy Patrikin [Rantanen] ja Jirin [Nissinen] joukkoon puolustuspelaajia, jotka ovat jo jatkaneet sopimustaan. Tavoitteena on, että saamme jatkettua sopimuksia suurimman osan kauden 2022 pelaajista kanssa.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia