AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 1.11.2022

​IFK Mariehamn tyytyväinen HJK-kaksikon lainasopimusten jatkoon

​IFK Mariehamn tyytyväinen HJK-kaksikon lainasopimusten jatkoon

Patrik Raitanen sopii moneen rooliin. (Kuva: IFK Mariehamn)

IFK Mariehamnin riveissä kaudella 2022 nähdyt Elmo Henriksson ja Patrik Raitanen jatkavat Grönvittin riveissä myös kauden 2023.

Kumpikin pelasi päättyneen kauden lainasopimuksella HJK:sta ja järjestely on vastaava myös kauden 2023 osalta.

IFK Mariehamnissa ollaan kaksikon jatkamiseen tyytyväisiä. Kumpikin on esiintynyt edukseen ja pääsee nyt jatkamaan jo tutussa ympäristössä.

19-vuotiaalle maalivahti Elmo Henrikssonille kertyi päättyneellä kaudella 18 Veikkausliigaottelua.

- Elmo pelasi meillä erittäin hyvän kauden 2022 ja oli ison osan kautta ykkösmaalivahtimme. Olemme iloisia siitä, että Elmo jatkaa Grönvittissä ensi kaudella ja pääsee ottamaan seuraavankin askelen urallaan ja kehityksessään kanssamme, toteaa IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson.

Puolustuksessa monella pelipaikalla viihtyvä 21-vuotias Patrik Raitanen sai puolestaan tililleen 13 Veikkausliigaottelua kaudella 2022. IFK-puolustuksessa Raitanen nähtiin sekä topparin että oikean laitapuolustajan tontilla.

- On oikein hyvä jatkuvuuden kannalta, että saimme pitää myös Patrikin kauden 2023 joukkueessamme. Hän on erittäin monikäyttöinen puolustuspelaaja, joka pystyy pelaamaan niin topparina kuin kummalla vain laidallakin puolustuksessa, Mattsson kuvaa.

- Täällä ollessaan hän on osoittanut, että hän tosissaan vakiinnuttamassa paikkaansa vakituiseksi Veikkausliigapuolustajaksi.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia