AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 28.10.2022

Jesse Öst ei jatka SJK:ssa - myös muita lähtijöitä varmistunut

Jesse Öst ei jatka SJK:ssa - myös muita lähtijöitä varmistunut

Jesse Öst jättää SJK:n. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n maalivahti Jesse Öst ei jatka SJK:ssa kaudella 2023. Östin sopimus päättyy ja hän jatkaa uraansa muualla.

32-vuotias Öst siirtyi SJK-paitaan tammikuussa 2018 ja hän on noussut SJK:n ykkösmaalivahdiksi pelaten viiden kauden aikana yhteensä 99 virallista ottelua SJK:ssa. Sillä määrällä hän nousi myös mukaan SJK:n kaikkien aikojen listalle kymmenenneksi eniten pelejä pelanneena pelaajana.

Öst on ollut fanien ja kannattajien suuri suosikki ja aina korkealla kannattajien kauden pelaajaäänestyksissä. Pietarsaaressa syntynyt ja kasvanut Öst on edustanut SJK:n lisäksi urallaan vain kasvattajaseuraansa Jaroa ja sen reservijoukkue JBK:a sekä kahden kauden ajan Ruotsissa Degerforsia, josta siirtyi Seinäjoelle.

Östin lisäksi SJK:n jättää varmuudella uransa tähän kauteen päättänyt puolustaja Niko Markkula, hyökkääjä Josepablo Monreal sekä pääosin SJK Akatemiaa edustanut maalivahti Tuomas Pöyhönen.

Aiemmin SJK kertoi Moshtagh Yaghoubin lainasopimuksen päättymisestä, Daniel Håkansin lainasopimuksen jatkumisesta ensi kesään asti sekä Jeremiah Strengin ja Jude Arthurin paluusta lainasopimuksiltaan Seinäjoelle. Lisäksi SJK:ssa on käytetty sopimuksissa olleita optiota, ja neuvotteluja on käynnissä viime kauden pelaajien sekä uusien kanssa. SJK tulee tiedottamaan tarkemmin tämänhetkisestä sopimustilanteesta lähipäivinä.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia