AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 27.10.2022

"Olisi pitänyt tehdä vähintäänkin yksi maali" - Nuorela myönsi VPS:n olevan nyt kovan tehtävän edessä

"Olisi pitänyt tehdä vähintäänkin yksi maali" - Nuorela myönsi VPS:n olevan nyt kovan tehtävän edessä

Kuva: Juha Tamminen

VPS ja FC Haka kohtasivat keskiviikkoiltana Lemonsoft Stadionilla Eurolopputurnauksen ensimmäisen finaalin merkeissä ja Haka oli tyly vieras.

Haka aloitti vahvasti ja oli tauolla jo 0–3 johdossa Lee Erwinin kolmella maalilla. Toinen jakso oli tasaisempi, mutta maaleja ei enää nähty, joten sunnuntain toiseen osaotteluun lähdetään Hakan 3–0-johdossa.

- Haka oli ensimmäisellä jaksolla tosi hyvä, ja he tulivat peliin terävällä jalalla. Olimme sen kanssa vaikeuksissa, ja Hakan nopeat hyökkääjät olivat koko ajan meille ongelma. Peli ratkesi periaatteessa meidän puolustuspelaamiseemme, VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela kertasi.

- Toinen jakso oli meiltä tasapainoisempi esitys, ja saimme omat hyvät paikkamme. Toki oli siinä Hakallakin pari aika hyvää vastahyökkäystä, mistä he olisivat voineet tehdä enemmänkin maaleja. Tänään olisi voinut tulla aika paljon enemmänkin maaleja. On tietysti huono juttu, että emme saaneet tehtyä yhtäkään. Noista paikoista olisi pitänyt tehdä se vähintäänkin yksi maali. Olisi aika erilainen juttu lähteä sunnuntain otteluun kahden maalin takaa-ajoasemasta kolmen sijaan, Nuorela jatkaa.

VPS on nyt tiukassa paikassa, mutta Nuorela ei lähde heittämään pyyhettä kehään.

- Puolessa välissä ollaan, ja tietysti lähdemme vielä taistelemaan. Tässä on vielä 90 minuuttia aikaa. Se vaatii sen, että teemme Valkeakoskella ensimmäisen maalin. Sanoin pelaajillekin kopissa, että tehdään Valkeakoskella ensimmäinen maali, niin olemme pelissä mukana. Mutta helppoa siitä ei tule, Nuorela päättää.

Lisää uutisia