AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 27.10.2022

Henri Toivomäki jatkaa KuPS:ssa

Henri Toivomäki jatkaa KuPS:ssa

Jatkoa Kuopiossa. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura on tehnyt ensimmäisen uuden jatkosopimuksen ensi pelikautta varten. KuPS ja puolustaja Henri Toivomäki ovat allekirjoittaneet tänään yksivuotisen jatkosopimuksen, joka ulottuu sarjakauden 2023 loppuun saakka.

Luottotoppari jatkaa keltamustien riveissä positiivisin tunnelmin.

- Hyvin mielin jatkan KuPS:ssa. Toiminta on täällä kehittynyt koko ajan ja itse myös. Täällä saa pelata hyvien jätkien kanssa ja jatkaa taistelua sarjan kärjessä. KuPS on hyvä paikka jatkaa omaa pelaajauraa eteenpäin ja jatkaa mestaruuden jahtaamista. Tänne on kenen tahansa helppo tulla ja viihtyä täällä, Toivomäki toteaa KuPS:n sivuilla.

Toivomäki toimii kuopiolaisseuran läheisen yhteistyökumppanin IceCapitalin kummipelaajana ja aloittaa ensi vuonna jo neljännen sarjakautensa keltamustan riveissä.

- Tästä sarjakaudesta jäi hyvä maku. Kausi oli kokonaisuudessaan huikea ja pitkä tappiottomien liigapelien ennätys on kova suoritus. Hopea on mielestäni hyvä saavutus, kauden aikana joukkueelta nähtiin hyvää suorittamista josta jokainen pelaaja voi olla ylpeä. Suomen Cupin voittaminen oli iso juttu ja se lukeutuu tämän kauden ehdottomiin kohokohtiin monen muun ohella. Isot kiitokset tästä sarjakaudesta erityisesti kaikille kannattajille sekä KuPS nelosen väelle, Toivomäki kiittelee.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia