AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 25.10.2022

"En usko, että keskiviikkona vielä ratkeaa" - Tainio odottaa tiukkaa finaalitaistoa

"En usko, että keskiviikkona vielä ratkeaa" - Tainio odottaa tiukkaa finaalitaistoa

Haka ja VPS taistelevat isoista asioista. (Kuva: Juha Tamminen)

Taistelu viimeisestä eurocup-paikasta huipentuu Eurolopputurnauksen finaaleihin, jotka alkavat keskiviikkona Vaasassa pelattavalla ensimmäisellä osaottelulla.

Se, että ottelu pelataan Vaasassa on myös Hakalle ehdoton etu. FC Interiä tai AC Oulua vastaan olisi jouduttu luonnonnurmelle, mutta nyt koskilaiset pääsevät tutulle alustalle.

– Samantyylinen, tuttu alusta pelata. Toivottavasti myös Vaasaan tulee paljon porukkaa paikan päälle katsomaan, Hakan päävalmentaja Teemu Tainio toteaa.

Tainio veikkaa vahvasti, että ratkaisu siirtyy toiseen finaalin osaan tulevalle sunnuntaille, Pelataan kauden viimeisiä pelejä ja kaikki pannaan varmasti peliin puolin ja toisin.

– Tässä finaalisarjassa on molemmilla mahdollisuus kruunata hieno kausi. Me halutaan tietysti hyvät lähtökohdat sunnuntaille, mutta en usko, että keskiviikkona vielä ratkeaa suuntaan tai toiseen, Tainio arvioi.

– Me halutaan kruunu hienolle kaudelle. Pitää toki muistaa, että kausi on jo nyt menestys, mutta europaikka on kirsikka kakun päälle. Nyt on kaksi peliä aikaa näyttää, että me ollaan parempi joukkue ja tietysti me lähdetään hakemaan sitä voittoa!

Eurolopputurnauksen finaalin 1. osa VPS - FC Haka keskiviikkona 26.10. kello 18.00 Lemonsoft Stadionilla. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia