AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.43 // 24.10.2022

Jake Jervis SJK-kannattajien suosikkipelaaja kaudella 2022

Jake Jervis SJK-kannattajien suosikkipelaaja kaudella 2022

Jake Jervis kuittasi Kloppien Kannun nimiinsä. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n kannattajaryhmän Kloppien Kannu meni tämän kauden päätteeksi hyökkääjä Jake Jervisille.

Erityisellä lämmöllä Klopit muistavat Jervisin hattutempun europeleissä FC Floran verkkoon, kun SJK otti historiansa ensimmäisen otteluparin voittonsa eurokentillä. Sen muistaa taatusti myös Jervis loppuelämänsä, sillä se oli koko hänen uransa ensimmäinen hattutemppu virallisissa otteluissa.

Kiertopalkintona jo kaudesta 2008 lähtien jaetun Kloppien Kannun saaja valitaan Kloppien sisäisissä kanavissa äänestämällä. Ja se on nyt jaettu 15 kertaa. Vain kerran se on mennyt toistamiseen aiemmin sen saaneelle pelaajalle. Kahdesti sen voitti aikoinaan Ville Pajula. Viime kaudella palkinnon sai Ville Tikkanen. Kloppien Kannu ei ole varsinainen parhaan pelaajan palkinto, vaan kannattajien mielestä heille kaikkein tärkeimmän pelaajan palkinto kyseisellä kaudella.

Jervisin jälkeen tämän kauden äänestyksessä tuli toiseksi Diego Rojas ja kolmanneksi isoimman äänisaaliin keräsi Pyry Hannola. Jervis keräsi yli 30% kaikista äänistä, Rojas sai 24% äänistä ja Hannola 12%. Muita ääniä saaneita oli äänisaalisjärjestyksessä: Jesse Öst, Matias Vainionpää, Matej Hradecky, Tuomas Kaukua, Ville Tikkanen, Nooa Laine ja Mehmet Hetemaj.

Lisää uutisia