AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 23.10.2022

"Huikeaa venymistä joukkueelta" - Jussi Nuorela ylisti VPS:n taistelua ja voittoa

"Huikeaa venymistä joukkueelta" - Jussi Nuorela ylisti VPS:n taistelua ja voittoa

Jussi Nuorela nauttii kauden jatkumisesta. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS jatkoi vahvoja otteitaan ja eteni Eurolopputurnauksen finaaleihin kaatamalla AC Oulun lauantaina niukasti 0-1 jatko-ottelun jälkeen.

Kummallakin oli paikkansa jo varsinaisella peliajalla, mutta vasta Vepsun Riku Jääskä onnistui maalinteossa jatko-ottelun toisella jaksolla.

- Peli oli tiukkaa ja kovaa taistelua alusta loppuun saakka, ilman ihmeempiä hienouksia. Siihen varmasti vaikutti aika lailla olosuhteet, vähän epätasainen kenttä ja tosi kova tuuli. Siinä mielessä suhteellisen haastavat olosuhteet, mutta ihan hyvä futismatsi siitä saatiin. Ennen kaikkea siinä oli paljon taistelua. Kumpikaan joukkue ei antanut periksi ja halusi voittaa, VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela kertoo.

- Täytyy olla todella ylpeä joukkueesta ja siitä, miten he venyvät ottelusta toiseen. Tämä oli kuitenkin kolmas vierasottelu seitsemään päivään. Menimme vielä jatkoajalle ja silti kaivoimme voiton sieltä. Huikeaa venymistä joukkueelta, Nuorela jatkaa.

Voiton myötä VPS isännöi keskiviikkona FC Hakaa Eurolopputurnauksen finaalin avausosassa ja ratkaisuottelu pelataan Valkeakoskella ensi viikon sunnuntaina.

- Hienoa että päästään vielä kerran pelaamaan kotiin Vaasaan. Toivottavasti saadaan paljon ihmisiä mukaan ja hieno tapahtuma aikaan, sekä hyvät lähtöasetelmat sitten sunnuntain lopulliseen finaaliin toiseen osaotteluun Valkeakoskelle.

- Ei tässä voi muuta kuin nautiskella ja olla tyytyväinen siitä, että vielä viikko saadaan mennä ja jatkaa tätä kautta. Kaksi hienoa peliä edessä, Nuorela päättää.

Lisää uutisia