AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 22.10.2022

"Ovat olleet meille todella hankala vastustaja" - AC Oulu hakee kauden ensimmäistä voittoa VPS:sta

"Ovat olleet meille todella hankala vastustaja" - AC Oulu hakee kauden ensimmäistä voittoa VPS:sta

Kuva: Juha Tamminen

AC Oulu ja VPS ratkovat lauantaina Eurolopputurnauksen finaalipaikan FC Hakaa vastaan.

Joukkueet, joiden piti kausiennakoiden perusteella olla kaksi hännänhuippua, pelaavat lauantaina vastakkain pääsystä Eurokentille. Tähän ei moni uskonut ennen kauden alkua, mutta lauantaina voitolla toinen jatkaa taistelua Konferenssiliigan karsintoihin kesälle 2023.

Oululaiset lähtevät otteluun revanssi mielessä – tämän kauden saldona on Liigacupin ja Veikkausliigan osalta neljässä ottelussa kolme tappiota ja yksi tasapeli vierailijaa vastaan. Aiemmat tulokset täytyy yrittää kääntää voimavaraksi ja lähteä taistelemaan täysillä kotiyleisön edessä.

- Saamme kuin saammekin vielä kertaalleen tällä kaudella Vaasan vieraaksemme! He ovat olleet meille todella hankala vastustaja heidän fyysisen ja suoraviivaisen pelitapansa ansiosta. Tältä kaudelta voitto sarake näyttää vielä nollaa, mutta siihen haetaan lauantaina muutosta, AC Oulun apuvalmentaja Teemu Tavikainen linjaa.

- Meidän täytyy pystyä puolustamaan boksia paremmin kuin viimeksi ja estämään heidän keskityksiä jo ennen kuin niitä saadaan annettua. Uskotaan siihen että, mitä pidempään oma maali pysyy tyhjänä pelin edetessä sitä vahvemmilla ollaan.

AC Oulu – VPS lauantaina 22.10. kello 17:00 Raatin stadionilla. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia