AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 19.10.2022

SJK:n Gómez pettyi pahasti – ”Tässä on nyt meidän kautemme”

SJK:n Gómez pettyi pahasti – ”Tässä on nyt meidän kautemme”

Joaquin Gómez löysi kaudesta paljon myös positiivista. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n kausi päättyi pettymykseen, kun se hävisi Eurolopputurnauksen avausottelussa AC Oululle 0-1. Päävalmentaja Joaquin Gómez oli luonnollisesti alla päin ottelun jälkeen.

Espanjalaisluotsi ei peitellyt tuntemuksiaan ottelun jälkeen.

– Olen erittäin pettynyt peliin, ja tässä on nyt meidän kautemme. Tiesimme kyllä, että se tulee olemaan todella vaikeaa päästä europeleihin tämän systeemin kautta. Seurana meidän tavoite oli vakiinnuttaa paikkamme olla eurokentillä joka kausi. Ja mielestäni meidän olisi pitänyt olla sitä varten kaudella jo parempia, sanoi Gómez SJK:n sivujen mukaan.

– Tässä sarjassa näkyy, kuinka kaksi joukkuetta on muita edellä. Ja se johtuu siitä, miten he ovat saaneet jatkuvuutta europelien kautta. Meidän muiden joukkueiden erot eivät ole sitten enää niin suuria ja varaa virheisiin ei ole. Meidän täytyy seurana ottaa asiat kuten ne ovat, pohti Gómez.

Vaikka pettymys oli suuri, niin Gómez löysi myös positiivisia asioita kaudesta.

– Kokonaisuutena kaudessa on seuran kannalta paljon hyviä asioita. Me muutamme seuraa tällä hetkellä siitä mitä se oli aiemmin. Haluamme olla nuorempi ja suomalaisempi seura. Ja sen eteen meidän täytyy jatkaa työn tekemistä. Me jatkamme työn tekemistä seuran perustuksien eteen, ja se ottaa aikansa, Gómez totesi.

– Olemme nostaneet päivittäisen tekemisen hyvälle tasolle. Mutta totta kai meidän pitää vielä kehittyä, että nousemme kärkikamppailuun mukaan. Meillä on paljon työtä vielä edessä, mutta perustukset ovat jo hyvät, joille voimme rakentaa. Pyrimme pitämään joukkueen kasassa mahdollisimman hyvin, ja samalla vahvistaa sekä parantaa joukkuetta entisestään, niin pelaajiston kuin valmenuksenkin osalta. Pyrimme hiomaan tämän niin hyvin kuntoon kuin mahdollista, että olemme parempia ensi kaudella, kun menemme jälleen, päätti Gómez.

Lisää uutisia