AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 19.10.2022

AC Oulu valmis taistelemaan europaikasta – ”Kauden tärkeimmät matsit ovat nyt edessä”

AC Oulu valmis taistelemaan europaikasta – ”Kauden tärkeimmät matsit ovat nyt edessä”

AC Oulu aloittaa taistelun europaikasta. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu aloittaa Eurolopputurnauksen keskiviikkona kohdatessaan vieraskentällä SJK:n. Apuvalmentaja Teemu Tavikaisen mukaan joukkueessa tunnelma on odottava ja luottavainen.

AC Oulun seurahistorian toistaiseksi isoin ottelu pelataan tänään Seinäjoella, jossa Eurolopputurnauksen ensimmäisessä vaiheessa tulee vastaan SJK. Joukkue lähtee tavoittelemaan Laivastonsinisten ensimmäistä Europaikkaa. Juhlakausi päättyy siis huimaan pudotuspelimuotoiseen turnaukseen, jossa voittajat jatkavat ja häviäjät lähtevät talviunille.

Oululaisten varmistettua Haastajasarjan voiton pelit kääntyivät alavireisiksi ainakin tulosten osalta ja tämän illan taistoon Laivastonsiniset lähtevät kahden ottelun tappioputkessa. Henki on silti joukkueessa hyvä eikä syytä paniikkiin ole, joten AC Oulu on valmis historiansa ensimmäisen europaikan metsästykseen.

- Kauden tärkeimmät matsit ovat nyt edessä. Mahtavaahan näissä karkeloissa on olla messissä! Nämä pelit on olleet jo mielessä pidempään ja ne vihdoin alkavat, Tavikainen kertoo oululaisten sivuilla.

- SJK:lla on ollut nousujohteinen kausi ja mitä pidemmälle kausi meni, niin he paransivat omaa pelaamistaan. Heillä on paljon hyviä pelaajia, joten varmasti kova vääntö tulee. Seinäjokiset ovat perustaneet oman pelaamisensa vahvasti pallonhallintaan ja he varmasti pitävät kiinni tästä myös keskiviikkona.

- Meillä on hyvä tilanne oman pelaajiston suhteen ja kaikki venataan vaan, että tuomari jo puhaltaisi pilliin. Ollaan valmiita, Tavikainen heittää.

SJK - AC Oulu OmaSp Stadionilla keskiviikkona 19.10. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia