AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 17.10.2022

"Helppo päätös jatkaa" - Juho Hyvärinen ja Inter jatkosopimukseen

"Helppo päätös jatkaa" - Juho Hyvärinen ja Inter jatkosopimukseen

Juho Hyvärinen näkee Interin oivana paikkana kehittyä. (Kuva: Juha Tamminen)

Kaksi kautta FC Interissä pelannut Juho Hyvärinen on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen, jossa on myös optio toisesta vuodesta.

Hyvärinen debytoi Veikkausliigassa vuonna 2016 Rovaniemen Palloseuran riveissä, mistä puolustuksen oikean laidan pelaaja siirtyi sinimustiin kaudeksi 2021. Maajoukkueissa Hyvärinen on pelannut aina alle 16-vuotiaiden poikien joukkueesta lähtien, yhteensä 35 ottelun verran. Hyvärinen on pelannut jopa 17 ottelua alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa, jossa teki debyyttinsä 18-vuotiaana. Kaudella 2022 hänet nähtiin U21-joukkueen mukana kesäkuun EM-karsintalohko-otteluissa.

Urheilutoimenjohtaja Jani Meriläinen näkee seuralla ja Hyvärisellä hyvän tulevaisuuden yhdessä.

– Juho on laadukas ja kokenut suomalainen pelaaja, jolle olisi käyttöä myös muissa Veikkausliigajoukkueissa. Olen tyytyväinen, että hän jatkaa täällä myös ensi kaudella. Uskon, että tulevaisuudessa saamme nähdä entistä paremman version Juhosta täällä.

Hyväriselle itselleen päätös jatkaa Interissä oli helppo.

– Täällä on erilaiset resurssit kuin muualla Suomessa, ja mä tiedän, että täällä pystyy kehittymään pelaajana vielä enemmän, ja myös ihmisenä. Täällä on huippuresurssit työskennellä ja koko staffi on niin ammattimaista, että oli oikein helppo päätös jatkaa.

– Tietysti on jäänyt vähän hampaankoloon se, että en ole saanut sitä vastuuta ja sitä pelimäärää ja -aikaa mitä olen itse halunnut. Tietenkin se on itsestä myös kiinni, mutta totta kai se on jäänyt hampaankoloon vähän, ja mä aion siitä jatkaa, rovaniemeläislähtöinen puolustaja summaa tuntemuksiaan kahden edellisen kauden jäljiltä.

Hyvärinen näkee tavoitteet ensi kaudelle jo selkeänä mielessään.

– Ensimmäinen tavoite on tietenkin, että pysyy kunnossa fyysisesti ja henkisesti. Sitä kautta sitten lähtee saamaan niitä peliminuutteja ja vastuuta joukkueessa, ja kehittyä, kehittyä, kehittyä, Hyvärinen painottaa.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia