AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.41 // 14.10.2022

KTP:n joukkueen rakentuminen jatkuu - Michael Ogungbaro jatkaa myös kaudella 2023

KTP:n joukkueen rakentuminen jatkuu - Michael Ogungbaro jatkaa myös kaudella 2023

Michael Ogungbaro nähdään KTP-paidassa myös ensi kaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

KTP ja Michael Ogungbaro ovat solmineet sopimuksen koskien pelikautta 2023.

Kesken kauden 2020 Kotkaan siirtynyt keskuspuolustaja osoitti viime kaudella lupaavia otteita ja lopulta hänen sopimuksessaan ollut optiovuosi on päätetty käyttää.

- Tiedämme "Miken" potentiaalin ja sen, että sitä pystytään realisoimaan vielä lisää. Saimme jo päättyneellä kaudella karistettua hänen pelaamisestaan turhat hötkyilyt pois ja hän pelasi erittäin solidin kauden dominoiden kaksinkamppailuja, eikä tehnyt virheitä, KTP:n pelaajakoordinaattori Niko Ikävalko kertoo.

KTP nousee ensi kaudeksi Veikkausliigaan, jossa se taistelee muustakin kuin vain säilymisestä pääsarjassa.

- Tarkoituksena on jatkaa samalla pelityylillä, eikä sitä ole tarkoituksena muuttaa liikaa. Toki tyyliä varmasti terävöitetään ja pyritään kehittämään entisestään. Tavoitteena on jo ensimmäisellä liigakaudella taistella paikasta ylemmässä loppusarjassa. Päätavoite on toki säilyminen, mutta kasataan joukkue, jolla on mahdollisuuksia pelata paremmasta, Ikävalko sanoo.

Lisää sopimuspelaajia tiedotetaan KTP:n mukaan lähiaikoina. KTP:n miesten edustusjoukkue harjoittelee parisen viikkoa ennen vetäytymistään lomille. Joulukuussa joukkue harjoittelee pari viikkoa ja varsinainen preseason pääsee vauhtiin vuodenvaihteen jälkeen.

Lisää uutisia