AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.41 // 12.10.2022

"Kauden jälkeen pari leikkausta" - Antti-Ville Räisänen jatkaa VPS:ssa myös kaudella 2023

"Kauden jälkeen pari leikkausta" - Antti-Ville Räisänen jatkaa VPS:ssa myös kaudella 2023

Antti-Ville Räisänen hakee entistä isompaa roolia Vepsussa. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS on päättänyt käyttää keskikenttäpelaaja Antti-Ville Räisäsen sopimuksen ensi vuotta koskevan option ja täten hänet nähdään ensi kaudellakin Vepsussa.

Räisänen siirtyi Vepsuun vuoden alussa, ja hän on pelannut tällä kaudella 15 Veikkausliigaottelussa, joista kuudessa hän on ollut avauskokoonpanossa. Myös debyyttimaali Veikkausliigassa syntyi tällä kaudella.

– Totta kai hyvät fiilikset. Silloin kuin talvella tulin, niin totta kai tavoite oli, että tänne jäädään pidemmäksikin aikaa kuin vain täksi vuodeksi. Joukkueella kausi on mennyt hyvin ja itselläkin jossain määrin ainakin, että tosi hyvillä fiiliksillä tietenkin, Räisänen kertoo.

Ensi kauden tavoitteista Räisänen kertoo seuraavasti.

– Kauden jälkeen pari leikkausta, ja kunhan niistä toivutaan, niin tuossa talvella on tarkoitus kyllä laittaa työhanskat käteen ja painaa kovasti hommia. Totta kai ensi kauden päätavoite on pysyä enemmän ehjänä, ja ehdottomasti haluan ottaa isomman roolin sitten ensi kaudella.

– Tällä kaudella on vielä pelattavaa europelipaikoista, että ne varmaan vähän määrittelevät ensi kauden tavoitteita. Se kehitys mikä joukkueella on ollut tällä kaudella, on ollut hyvää ja uskon, että ensi kaudella pystymme varmasti vielä kehittymään entistä enemmän. Kyllä minä aika luottavaisin mielin olen siitä, että Vepsu kamppailee ensi vuonna siellä ylemmässä jatkosarjassa vielä niistä kovemmista sijoista. Varmasti tulee ensi kaudesta vielä entistä parempi.

Räisänen ja koko VPS:n joukkue matkaavat tulevana sunnuntaina Maarianhaminaan pelaamaan kauden viimeisen ottelun IFK Mariehamnia vastaan. Ottelussa on paljon pelissä, sillä voitolla tai tasapelillä VPS pääsee eurolopputurnaukseen, kun taas häviö tarkoittaisi yhdeksännettä sijaa ja täten kauden päättymistä.

Lisää uutisia