AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.41 // 11.10.2022

"Paluu menee ensi vuoden puolelle" - kuntoutuva Valtteri Moren jatkosopimukseen HJK:n kanssa

"Paluu menee ensi vuoden puolelle" - kuntoutuva Valtteri Moren jatkosopimukseen HJK:n kanssa

Valtteri Moren katsoo jo kohti ensi kautta.

HJK ja puolustaja Valtteri Moren ovat tehneet jatkosopimuksen, jonka myötä "Vubbe" nähdään sinivalkoraitapaidassa myös kaudella 2023.

Moren loukkasi polvensa kesäkuussa Suomen Cupin ottelussa Vaasassa. Kuntoutuminen vakavasta loukkaantumisesta on edennyt suunnitellusti.

– Tosi hieno juttu jatkaa Klubissa, jotta voi laittaa jalan rauhassa kondikseen ja valmistautua ensi kauteen, Moren myhäilee.

Samassa ottelussa kauden päättävän polvivamman koki myös Roope Riski.

– Kyllähän siinä on saanut vertaistukea, kun on pystytty jonkin verran yhdessä tekemään kuntoutusta. Mutta mieluummin olisin kuitenkin jommaltakummalta polven säästänyt, Moren naurahtaa.

– Ei tietenkään ole ollut kiva seurata pelejä vierestä. On jännittänyt, syke on varmaan ollut katsomossa välillä korkeammalla kuin kentällä… ja on jopa harmittanut vielä vähän enemmän olla sivussa, kun pelit ovat sujuneet niin hiton hyvin!

Morenille pitkä loukkaantuminen on uran toinen. Vuonna 2011 vasemmasta polvesta korjattiin ristiside, nyt operaation kohteena oli oikea jalka.

– Nyt on sitten molemmat korjattu. Paluu menee ensi vuoden puolelle. Takavuosina olisi tämän vamman jäljiltä varmaan treenattu jo tammikuussa täysillä, mutta nykyään ollaan vähän varovaisempia. Mutta tähän mennessä toipuminen on mennyt mahdollisimman hyvin.

Lisää uutisia